- Web sitesi
- www.sosyalbilgiler.biz
LGS 2026 yolculuğunda öğrencilerin en büyük yardımcısı olacak "LGS Sözel Bölüm Çalışma Kitabı" erişime açıldı! Milli Eğitim Bakanlığı (EBA) tarafından hazırlanan bu güncel kaynak, sınav stratejilerini belirlemek ve sözel derslerde tam isabet sağlamak isteyenler için rehber niteliğinde.
Çalışma kitabını PDF formatında incelemek ve indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz:
LGS Sözel Çalışma Kitabı - EBA
#LGS #SözelBölüm #SosyalBilgiler #erkanisanmaz #MEB #EBA #LGS Hazırlık #Eğitim #YeniNesilSorular
Bu Kaynakta Sizi Neler Bekliyor?
- Yeni Nesil Sorular: Sadece bilgi değil, mantık, muhakeme ve analiz yeteneğini ölçen özgün soru kalıpları.
- Tam Müfredat Uyumu: MEB'in en güncel kazanımları ve Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kriterlerine göre hazırlanmış içerik.
- Beceri Temelli Yaklaşım: Sözel mantık, görsel okuma ve eleştirel düşünme becerilerini geliştiren özel bölümler.
- Kapsamlı İçerik: Türkçe, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ile İngilizce derslerinden nitelikli soru havuzu.
Not:
"Sınav hazırlığında MEB kaynakları her zaman pusulamızdır. Bu kitap, soruların mantığını kavramak ve sınav formatına ısınmak için çözülmesi gereken temel dokümanların başında geliyor."
Kaynağa Hemen Ulaşın!
Çalışma kitabını PDF formatında incelemek ve indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz:#LGS #SözelBölüm #SosyalBilgiler #erkanisanmaz #MEB #EBA #LGS Hazırlık #Eğitim #YeniNesilSorular
Son düzenleme: