S Semih Eker Üye Üye Katılım 20 Şub 2019 Mesajlar 7 Puanları 13 Yaş 34 Konum Konya 2 Mar 2019 #16 mustafacenikli' Alıntı: Çalışmanız için teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim...
Y yaparsa Üye Üye Katılım 4 Mar 2007 Mesajlar 5 Puanları 3 Konum istanbul 3 Mar 2019 #17 elinize sağlık hocam
S Semih Eker Üye Üye Katılım 20 Şub 2019 Mesajlar 7 Puanları 13 Yaş 34 Konum Konya 3 Mar 2019 #18 yaparsa' Alıntı: elinize sağlık hocam Genişletmek için tıkla ... İyi çalışmalar
Ö özgürhan Üye Üye Katılım 13 Eyl 2013 Mesajlar 12 Puanları 3 Yaş 124 Konum İSTANBUL 4 Mar 2019 #19 HOCAM RABBİM SİZDEN RAZI OLSUN.. SONDAKİ YAZINIZ BENİ DE DUYGULANDIRDI. GÖNLÜNÜZDEN GEÇENİ HAYIRLI ETSİN İNŞALLAH.. DAHA İYİ YERLERE GELMENİZ DUASI İLE...
HOCAM RABBİM SİZDEN RAZI OLSUN.. SONDAKİ YAZINIZ BENİ DE DUYGULANDIRDI. GÖNLÜNÜZDEN GEÇENİ HAYIRLI ETSİN İNŞALLAH.. DAHA İYİ YERLERE GELMENİZ DUASI İLE...
S Semih Eker Üye Üye Katılım 20 Şub 2019 Mesajlar 7 Puanları 13 Yaş 34 Konum Konya 4 Mar 2019 #20 özgürhan' Alıntı: HOCAM RABBİM SİZDEN RAZI OLSUN.. SONDAKİ YAZINIZ BENİ DE DUYGULANDIRDI. GÖNLÜNÜZDEN GEÇENİ HAYIRLI ETSİN İNŞALLAH.. DAHA İYİ YERLERE GELMENİZ DUASI İLE... Genişletmek için tıkla ... Cümlemizden razı olsun hocam. Güzel temennilerinizden dolayı teşekkür ederim. Selametle...
özgürhan' Alıntı: HOCAM RABBİM SİZDEN RAZI OLSUN.. SONDAKİ YAZINIZ BENİ DE DUYGULANDIRDI. GÖNLÜNÜZDEN GEÇENİ HAYIRLI ETSİN İNŞALLAH.. DAHA İYİ YERLERE GELMENİZ DUASI İLE... Genişletmek için tıkla ... Cümlemizden razı olsun hocam. Güzel temennilerinizden dolayı teşekkür ederim. Selametle...