kulüp yönetmeliği değişti

kizil18

Yeni Üye
Üye

sabahçı ve öğlenci oaln okullarda nasıl oluyor. ben diyelim akulübünde görev aldım benimle birlikte aynı kulüpte bir öğretmen daha var.
ama o öğleden sonraki derslere giriyor. 1 kadaemede ben 2. kademe öğretmeniyim. etkinliklerin altına imza at diyor ben de senin derslerine girmiyorum neden imza attığımızı anlamıyorum dedim. evet aynı kulübüz ama öğrencilerimiz ve derse girdiğimiz saatler farklı ? bu konuda bir fikri olan varmı?

kurabiye81

Aktif Üye
Üye

hakanozkan79' Alıntı:
G.ü.n.c.e.llllllll
:D hocam ne o öyle yusuf... yusuf... gibi :) Verdiğim linki incelerseniz yönetmelik değişikliği 2010 nisan-mayıs gibi olmuş buna göre sadece 1 temsilci seçiyoruz
Öğrenci Kulübü Temsilcisinin Görevleri

Madde 18 — Temsilci;

a) Öğrencilerle birlikte yıllık çalışma planlarının hazırlanmasını sağlar ve onaylanması için danışman öğretmene verir.

b) Yapılacak faaliyetlerle ilgili görev paylaşımını ve görev dağılımını danışman öğretmene bildirir.

c) Yapılan çalışmalar hakkında danışman öğretmeni bilgilendirir.

d) Kulüp üyelerinin belirli zamanlarda toplanmasını sağlar.

e) Kulüp çalışmalarıyla ilgili yazışmaları yapar ve dosyalanmasını sağlar.

f) Kulüp üyelerince yapılacak proje çalışmalarında koordineyi sağlar.

Öğrencilerin Görevleri

Madde 19 — Öğrenciler;

a) En az bir öğrenci kulübüne üye olur ve en az bir toplum hizmeti yapar.

b) Toplantı ve çalışmalara düzenli olarak katılırlar.

c) (Değişik bent:2.3.2008/26804 RG) Toplum hizmeti çalışmalarını düzenli olarak kaydeder ve danışman öğretmene her ayın sonunda imzalatır.

d) (Değişik bent:2.3.2008/26804 RG) Proje çalışmalarında yapacakları değişiklikleri, öncelikle danışman öğretmen olmak üzere sınıf öğretmeni ile sınıf/şube rehber öğretmenine bildirir.

e) Kendisi ile ilgili doldurması gereken formları zamanında danışman öğretmene verir.

f) Okul dışında yaptıkları etkinliklerde okulunu en iyi biçimde temsil etmeye çalışır.bu şekilde oluyor

http://mevzuat.meb.gov.tr/html/25699_0.html

kurabiye81

Aktif Üye
Üye

kizil18' Alıntı:
sabahçı ve öğlenci oaln okullarda nasıl oluyor. ben diyelim akulübünde görev aldım benimle birlikte aynı kulüpte bir öğretmen daha var.
ama o öğleden sonraki derslere giriyor. 1 kadaemede ben 2. kademe öğretmeniyim. etkinliklerin altına imza at diyor ben de senin derslerine girmiyorum neden imza attığımızı anlamıyorum dedim. evet aynı kulübüz ama öğrencilerimiz ve derse girdiğimiz saatler farklı ? bu konuda bir fikri olan varmı?

hocam bizde ikili öğretim yapıyoruz sadece 1 dosya hazırlıyorduk ikimizde imzalıyorduk ancak şimdi durum nasıl olacak hala bilgi sahibi değilim tutanakları yapmaya çalışıyorum ama imza kısmı boş :D