- Web sitesi
- www.sosyalbilgiler.biz
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında hazırlanan Kültür ve Medeniyetimize Yön Verenler 1 Ders Kitabı dijital erişime sunuldu.
Tarihimize, bilim dünyamıza, düşünce hayatımıza, sanat ve edebiyatımıza damga vurmuş öncü şahsiyetlerin tanıtıldığı bu eser; öğrencilerimizin milli ve manevi değerleri benimsemesini, köklü medeniyet mirasımızla bağ kurmasını ve bu birikimden ilham alarak geleceğe yürümesini amaçlamaktadır.
Milli Eğitim Bakanlığı Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında hazırlanan Kültür ve Medeniyetimize Yön Verenler 1 ders kitabını inceleyebilir, resmi PDF bağlantısına doğrudan ulaşabilirsiniz.
Resmi İnceleme ve İndirme Bağlantısı:
MEB Kültür ve Medeniyetimize Yön Verenler 1 Ders Kitabını İncelemek İçin Tıklayınız
Tarihimize, bilim dünyamıza, düşünce hayatımıza, sanat ve edebiyatımıza damga vurmuş öncü şahsiyetlerin tanıtıldığı bu eser; öğrencilerimizin milli ve manevi değerleri benimsemesini, köklü medeniyet mirasımızla bağ kurmasını ve bu birikimden ilham alarak geleceğe yürümesini amaçlamaktadır.
Kitabın Kapsadığı Temel Alanlar ve Kazanımlar:
- Türk-İslam medeniyetinin gelişimine katkı sağlayan düşünürler, alimler ve bilgeler
- Bilim, tıp, astronomi, felsefe ve mimari alanlarında çığır açan öncüler
- Toplumsal dayanışma, adalet, merhamet ve ahlak anlayışını zenginleştiren şahsiyetler
- Tarih bilinci, kültürel mirasın korunması ve gelecek nesillere aktarılması
Milli Eğitim Bakanlığı Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında hazırlanan Kültür ve Medeniyetimize Yön Verenler 1 ders kitabını inceleyebilir, resmi PDF bağlantısına doğrudan ulaşabilirsiniz.
MEB Kültür ve Medeniyetimize Yön Verenler 1 Ders Kitabını İncelemek İçin Tıklayınız