Y Yunus Dağlayan Bugünde ölmedik, ama yaşadık mı? O da belli değil Üye Katılım 31 Mar 2021 Mesajlar 272 Puanları 43 Yaş 19 Konum cehennem 8 Nis 2021 #61 ÖLÜMSÜZ_UYUMSUZ' Alıntı: Oha Genişletmek için tıkla ... o kralpronun Allah belasını versin
Y Yunus Dağlayan Bugünde ölmedik, ama yaşadık mı? O da belli değil Üye Katılım 31 Mar 2021 Mesajlar 272 Puanları 43 Yaş 19 Konum cehennem 8 Nis 2021 #63 Yunus Dağlayan' Alıntı: bizim beden dersinde sırada konuşursan 5 şınav, küfür edersen 20 şınav, dalga geçersen 10 şınav çekersiniz böyle lisede Genişletmek için tıkla ... ben 35 tane çektim söyleyim sırada konuştum, arkadaşa dalga geçtim, bide şınav çekerken yoruldum ağzımdan küfür kaçtı bide tekrar ondan çektim
Yunus Dağlayan' Alıntı: bizim beden dersinde sırada konuşursan 5 şınav, küfür edersen 20 şınav, dalga geçersen 10 şınav çekersiniz böyle lisede Genişletmek için tıkla ... ben 35 tane çektim söyleyim sırada konuştum, arkadaşa dalga geçtim, bide şınav çekerken yoruldum ağzımdan küfür kaçtı bide tekrar ondan çektim
Y Yunus Dağlayan Bugünde ölmedik, ama yaşadık mı? O da belli değil Üye Katılım 31 Mar 2021 Mesajlar 272 Puanları 43 Yaş 19 Konum cehennem 8 Nis 2021 #64 KOKİE JUNGKOOK' Alıntı: Bu ne biçim lise ki ben okulda küfür etmiyorum ya da dalga gecmiyom Genişletmek için tıkla ... doğrudur.
KOKİE JUNGKOOK' Alıntı: Bu ne biçim lise ki ben okulda küfür etmiyorum ya da dalga gecmiyom Genişletmek için tıkla ... doğrudur.