KOMİK BİR ANINIZ VARMI

canberk34

%?%#@*"!?@&@%-*%*/crazy
Üye
Şimdii
Bizim sınıf böyle her şeyi ispikleyen bir sınıfa sahibim maalesef ki
Sınav vardı o zaman ve hiç kopya çektirmeyen bir öğretmendir ingilizce öğretmenimiz
Arkadaşım dei ki kopya versene o arada hayr olamz dedin öğretmen kızar dedim
Sonra o ısrar edince sanki fısıltılı konuşuyormuş gibi duruyorduk o arada öğretmen ne oluyor eda kopya mı çekiyorsun yine dedi ben hayır diçektim o arada arkadaşım evet hocam yaa benden kopya çekmek istiyor dedi ben de şaşırdım tabii sonra knkm dedi ki hay hocam ben knkmdan kopya çekmek isterim dedi sonra knkmın sevgilisi yok hocam olay öyle değil ben kppya çekmek istedim dedi onu seven biri vardı oda hayr hocam ben ondan kopya çekmek istedim dedi sonra onun eski sevgilisi hayr yaaa ben istedim dedi sonra öğretmen dayanamadı bütün sınıfa sıfır verdi
abi nasıl bi döngüye girmişsiniz gsshxkdjdj

.hırçındalga.

Look at the sky
Üye
Okulda bir arkadaşım yere düşmüştü.7. veya 8. sınıftaydım .Bir arkadaşım gelip bana eli yarıldı dedi .Hocaya gittim hocam arkadaşın bir eli yarıldı dedim .Hoca koştu geldi bir baktı küçük sıyrık ,bana kızdı azarladı falan sonra gitti. Kızlara baktım aynen eli yarılmış içine göçmüş eli hatta dedim. Eli kanayan arkadaşım ben sadece kanıyor dedim dedi diğer arkadaşım ben eli kesildi dedim dedi bana gelen arkadaşım ben eli yarıldı dedim dedi hay ben sizin yapacağınız işe dedim Neyse falan derse girdik hoca yine azarladı sonra birkaç ay geçti sonra geldibir daha azarladı .Sonra hatırladıkça azarladı ...Pek komik değil aslında ilk azarlamalarında yüzüm düşüyordu sonra ki azarlamalarda hoca gittikten sonra kahkahalarla gülmeye başladım.Kim azarlıyorsa beni o aylar içerisinde o kişi gittiğinde arkasında kahkahalarla gülulüyordum artık gitmeden gülüyorum cezayı da yiyorum...

Son düzenleme:

.hırçındalga.

Look at the sky
Üye
Şimdii
Bizim sınıf böyle her şeyi ispikleyen bir sınıfa sahibim maalesef ki
Sınav vardı o zaman ve hiç kopya çektirmeyen bir öğretmendir ingilizce öğretmenimiz
Arkadaşım dei ki kopya versene o arada hayr olamz dedin öğretmen kızar dedim
Sonra o ısrar edince sanki fısıltılı konuşuyormuş gibi duruyorduk o arada öğretmen ne oluyor eda kopya mı çekiyorsun yine dedi ben hayır diçektim o arada arkadaşım evet hocam yaa benden kopya çekmek istiyor dedi ben de şaşırdım tabii sonra knkm dedi ki hay hocam ben knkmdan kopya çekmek isterim dedi sonra knkmın sevgilisi yok hocam olay öyle değil ben kppya çekmek istedim dedi onu seven biri vardı oda hayr hocam ben ondan kopya çekmek istedim dedi sonra onun eski sevgilisi hayr yaaa ben istedim dedi sonra öğretmen dayanamadı bütün sınıfa sıfır verdi
Kesinlikle benzeri bir olayı ben yaşadım

Endless

If you want love others,you must love yourself
Üye
bi kere ben sınıf defterini almayı unuttum başkan olduğum için görev bendeydi bizim sınıfta en üstte okula gidince en yukarı çıktım sonra defteri unuttum aşağı indim sonra bulamadım geri yukarı çıktım hocaya sormak için sonra geri indim buldum tekrar yukarı çıktım sonra derste hoca bi eşyasını almam için aşağı indirdi aldım geri yukarı çıktım tenefüste aşağı indik geri çıktık indik çıktık indik çıktık bide en üstteyiz

Eda Ece korkmaz

Kendini çok zeki sanan arkdaş (evet evet sen)
Üye
Hahhaha gerçektendemi bir 10 kilo vermişsibdir kesin :p