Canlı dersteyim hoca bb
Eda Ece korkmaz Kendini çok zeki sanan arkdaş (evet evet sen) Üye Katılım 2 Mar 2021 Mesajlar 248 Puanları 63 Konum Antalya 8 Nis 2021 #257 KOKİE JUNGKOOK' Alıntı: He vallah doğru söylüyorsun bu ara da LGS'ye 15 ayım kaldı offffff Genişletmek için tıkla ... 7. Sınıf mısın
KOKİE JUNGKOOK' Alıntı: He vallah doğru söylüyorsun bu ara da LGS'ye 15 ayım kaldı offffff Genişletmek için tıkla ... 7. Sınıf mısın
K KOKİE JUNGKOOK Misafir Ziyaretçi 8 Nis 2021 #258 Eda Ece korkmaz' Alıntı: 7. Sınıf mısın Genişletmek için tıkla ... Evet ben 7. Sinıfım
Eda Ece korkmaz Kendini çok zeki sanan arkdaş (evet evet sen) Üye Katılım 2 Mar 2021 Mesajlar 248 Puanları 63 Konum Antalya 8 Nis 2021 #259 Sen bir 8. Sınıf ol beynin gider çok zor konular bence tadı çıkar
K KOKİE JUNGKOOK Misafir Ziyaretçi 8 Nis 2021 #260 Eda Ece korkmaz' Alıntı: Sen bir 8. Sınıf ol beynin gider çok zor konular bence tadı çıkar Genişletmek için tıkla ... Hmm ben rojoo
Eda Ece korkmaz' Alıntı: Sen bir 8. Sınıf ol beynin gider çok zor konular bence tadı çıkar Genişletmek için tıkla ... Hmm ben rojoo