KOMİK BİR ANINIZ VARMI

Lisa04

UN JOUR DE COURS {}
Üye
IMG_20210514_213402_3.jpg

Bilgisayar ı olan varmı

Eya2211Eya

Yeni Üye
Üye
evet var biz köye gittik bir kedi sesi geliyordu (aslında köpek yavrusu ama biz kedi sanıyorduk) neyse emir cemre yani kuzenlerim teyzem ben annem vardı bir çukur vardı ses ordan geliyordu ablam baktı borular fln vardı kedi yani köpek sanki oraya sıkışmıştı ablam biraz kiloluydu kediyi almak için 2 borunun arasına bacağı sıkıışmıştı tabi haberi yoktu tam kediyi yani köpek yavrusunu tam alırken köpek yavrusunun annesi havlamaya başladı şimdi emirle teyzem benle annem elele tutuşuyorduk (dut yemeye gitmiştik ve dik bir yokuş vardı ) teyzemde kiloluydu emirde onlar çıkamıyordu biz köye varmıştık nerdeyse şaka şaka annem ben ordan biraz uzaklaştık ablamın bacağı şıkışmıştıçıkamadı ablamı teyzem çekti köpek baya bi bizi kovaladı sonra saklandık arkamızdan anneannem gelidi sırtıma dokundu ben bir çığılık atmışım of of neyse sonra diğer teyzem geldi küçük teyzem (2 teyzem var enbüyükleri annem semra tyzem sonrada ayşe teyzem) ayşe teyzem geldi biz arabaya bindik biz dut yemiştik birde ayşe teyzemin süs köpeği var bizi tanıyamadı havladı nerdeyse korkudan bayılıyordum ağzımı yüzümü sildim sonrada köye gittik bu arada köyün girişindeydik giriş baya uzun bir yol neyse işte ebemle vedalaştık gelirkeb bir delilik yapıp aynı yere dut toplammaya gittik köpek sesi hala geliyordu ben emir cemre arabadan inmedik köpek sesi geliyordu ama çıkmadı öyle bir anı işte