KOMİK BİR ANINIZ VARMI
K KOKİE JUNGKOOK Misafir Ziyaretçi 22 Nis 2021 #1,096 Your browser is not able to display this video.
SadeceHayal044 τhε shαrds σf mγ drεαms τhατ blεd mγ wrίsτs.. Üye Katılım 19 Nis 2019 Mesajlar 305 Puanları 113 Konum phaselis" 22 Nis 2021 #1,097 KOKİE JUNGKOOK' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 40482 Genişletmek için tıkla ... biraz öyle.. :/
K KOKİE JUNGKOOK Misafir Ziyaretçi 22 Nis 2021 #1,098 SadeceHayal044' Alıntı: aslan burcu ve düşünce kahkahalarla gülen bne jxjznsjsn burcumun özelliklerini taşıyor olmam ne kaa güzel. Genişletmek için tıkla ... Ne güzel ben burcumun özelliklerini hiç taşımıyorum mesela çok duygusaldır derler burcuma ama ben 1 gram duygusal değilım
SadeceHayal044' Alıntı: aslan burcu ve düşünce kahkahalarla gülen bne jxjznsjsn burcumun özelliklerini taşıyor olmam ne kaa güzel. Genişletmek için tıkla ... Ne güzel ben burcumun özelliklerini hiç taşımıyorum mesela çok duygusaldır derler burcuma ama ben 1 gram duygusal değilım
K KOKİE JUNGKOOK Misafir Ziyaretçi 22 Nis 2021 #1,099 Your browser is not able to display this video.
SadeceHayal044 τhε shαrds σf mγ drεαms τhατ blεd mγ wrίsτs.. Üye Katılım 19 Nis 2019 Mesajlar 305 Puanları 113 Konum phaselis" 22 Nis 2021 #1,100 KOKİE JUNGKOOK' Alıntı: Ne güzel ben burcumun özelliklerini hiç taşımıyorum mesela çok duygusaldır derler burcuma ama ben 1 gram duygusal değilım Genişletmek için tıkla ... aslan burcuna da çok egolu diyorlar halbuki ego yanımdan bile geçmez. onun dışında özellikler doğru.
KOKİE JUNGKOOK' Alıntı: Ne güzel ben burcumun özelliklerini hiç taşımıyorum mesela çok duygusaldır derler burcuma ama ben 1 gram duygusal değilım Genişletmek için tıkla ... aslan burcuna da çok egolu diyorlar halbuki ego yanımdan bile geçmez. onun dışında özellikler doğru.