de tm sorun değil
Biraz kötüü olmuşş ama güzel bir r anı şimdi yazınca ne demek istediğini anlamassınız onu yaşamk lazım değil miBundan 2 sene önce(9. Sınıf) öğle arası akıllı tahtadan Çağatay Akman açmışız bide sınıf en üst katta olduğundan ve hiç bir idareci odası olmadığından rahatız.Şarkının sesi de yüksek. Kızlar ayaklarını sıranın üstüne koyup sohbet ediyorlar fln. Erkekler ztn maç yapıyo sahada. bn de instaya hikaye atıyorum. Sonra su almak için bi arkadaşımla kantine indim. Tekrar sınıfa dönüyorduk. Neyse geldik kapının önüne koşa koşa ben kapıyı birden açıp "KOPUYOMUYUZ GENÇLEERR" dedim ki edebiyatçı Tülin Hoca sınıfın ortasında tüm sınıf birden bana bakıyor. Hoca da dahil hepsi gülmeye başladı. Hoca tabi kahkaha atmıyor bizim kızlar bide ayreten eren ve melih kahkahalarla gülüyorlar. Tabi sonra hoca neyse hadi kapatın şu tahtayı diyerek sınıftan çıktı ama ben yerin dibine girdim. Sonra bide sınıftakiler bunu bizim erkeklere de söylediler. Tülin hoca bana 2 gün sonraki derse girer girmez "kopuyor muyuz gençler"dedi tüm sınıf yine gülmekten kırılıyor. sonra adım kopuyomuyuza çıktı. Bu da böyle bir anımdır.
Çok uzun bu ne destan yazmışsınBundan 2 sene önce(9. Sınıf) öğle arası akıllı tahtadan Çağatay Akman açmışız bide sınıf en üst katta olduğundan ve hiç bir idareci odası olmadığından rahatız.Şarkının sesi de yüksek. Kızlar ayaklarını sıranın üstüne koyup sohbet ediyorlar fln. Erkekler ztn maç yapıyo sahada. bn de instaya hikaye atıyorum. Sonra su almak için bi arkadaşımla kantine indim. Tekrar sınıfa dönüyorduk. Neyse geldik kapının önüne koşa koşa ben kapıyı birden açıp "KOPUYOMUYUZ GENÇLEERR" dedim ki edebiyatçı Tülin Hoca sınıfın ortasında tüm sınıf birden bana bakıyor. Hoca da dahil hepsi gülmeye başladı. Hoca tabi kahkaha atmıyor bizim kızlar bide ayreten eren ve melih kahkahalarla gülüyorlar. Tabi sonra hoca neyse hadi kapatın şu tahtayı diyerek sınıftan çıktı ama ben yerin dibine girdim. Sonra bide sınıftakiler bunu bizim erkeklere de söylediler. Tülin hoca bana 2 gün sonraki derse girer girmez "kopuyor muyuz gençler"dedi tüm sınıf yine gülmekten kırılıyor. sonra adım kopuyomuyuza çıktı. Bu da böyle bir anımdır.
Biraz kötüü olmuşş ama güzel bir r anı şimdi yazınca ne demek istediğini anlamassınız onu yaşamk lazım değil mi