{emirr} baba yorguN- Üye Katılım 7 Nis 2021 Mesajlar 40 Puanları 38 Konum Mersin 12 Nis 2021 #746 Yunus Dağlayan_31' Alıntı: sen kızlarla bi düzgün konuş anlarız kime dediğini Genişletmek için tıkla ... o kız dediğin benim arkadaşım ha. ayıktırayım.
Yunus Dağlayan_31' Alıntı: sen kızlarla bi düzgün konuş anlarız kime dediğini Genişletmek için tıkla ... o kız dediğin benim arkadaşım ha. ayıktırayım.
김제니 Jennie Taehyung Subin Üye Üye Katılım 28 Şub 2021 Mesajlar 28 Puanları 28 Yaş 25 Konum Güney Kore 12 Nis 2021 #747 Yunus Dağlayan_31' Alıntı: anladınmı beni ismin emirmi artık neyse Genişletmek için tıkla ... k a v g a e t m e y i n
Yunus Dağlayan_31' Alıntı: anladınmı beni ismin emirmi artık neyse Genişletmek için tıkla ... k a v g a e t m e y i n
Y Yunus Dağlayan_31 Krallarda birgün düşer aslanım... Üye Katılım 11 Nis 2021 Mesajlar 146 Puanları 28 Yaş 20 Konum Hatay/Payas 12 Nis 2021 #748 김제니 Jennie Taehyung Subin' Alıntı: tamam ya kavga etmeyin Genişletmek için tıkla ... kavga eden yok arkadaş şifreli konuşuyor bende şifreyi çözüp kendisine söylüyom
김제니 Jennie Taehyung Subin' Alıntı: tamam ya kavga etmeyin Genişletmek için tıkla ... kavga eden yok arkadaş şifreli konuşuyor bende şifreyi çözüp kendisine söylüyom
{emirr} baba yorguN- Üye Katılım 7 Nis 2021 Mesajlar 40 Puanları 38 Konum Mersin 12 Nis 2021 #749 ayrıca ben hangi kıza kötü bir şey söylemişim "kızlarla düzgün konuş" gibi bir genelleme yapıyorsun?
김제니 Jennie Taehyung Subin Üye Üye Katılım 28 Şub 2021 Mesajlar 28 Puanları 28 Yaş 25 Konum Güney Kore 12 Nis 2021 #750 {emirr}' Alıntı: o kız dediğin benim arkadaşım ha. ayıktırayım. Genişletmek için tıkla ... bir kız için mi kavga ediyorsunuz ya Allah aşkına kız mı bitti
{emirr}' Alıntı: o kız dediğin benim arkadaşım ha. ayıktırayım. Genişletmek için tıkla ... bir kız için mi kavga ediyorsunuz ya Allah aşkına kız mı bitti