Kıraç Limak Türker İÖO Sosyal Bilgiler Dersliği, İstanbul Esenyurt

Hocam, oturma düzeni için ne tavsiye edersiniz? Ben mümkün olduğunca klasik oturma biçiminden uzak durmaya çalıştım. Sınıflar kalabalık olduğu için U düzenine en yakın biçim olarak bunu uyguladım.

Doğrusu ben oturma biçimi dahil sınıfınızı çok beğendim.Oldukça sade ve temiz. Tebrikler. (Atatürk köşesi biraz daha hareketli olabilir. Örneğin ilkeler renkli kağıtlarla değişik biçimlerde kesilerek yazılıp yapıştırılabilir.Atatürk'ün çocuk ve gençlere yönelik sözleri biraz büyük puntolarla yazılabilir....)

bence oturma düzeni gözden geçirilmeli. iç taraftaki öğrencilerin tahtayı ve projeksiyonu görmek için boyun ağrısı çekmelerine neden olablir diye düşünüyorum. iç tarafta öğrenci oturtulmaması şartıyla U düzeni caizdir.

sınıfnız geliştirilmeye müsait ve yapılması gerekenlerin olduğu bir sınıf çalışmalarınızda başarılar dilerim

Tavsiyeler için teşekkür ederim.
Sayın sevgi.2, Atatürk köşesi için önerilerinizi değerlendireceğim. Pano küçük olduğu için biraz sönük kaldı.
Sayın atabey74, mevcudu az olan sınıflarda konumu elverişsiz olan sıraları kullanmıyoruz ama kalabalık olan 8. sınıflarda her yer doluyor. Zaten çok sıra olmasının sebebi de bu kalabalık sınıflar.
Sayın Hasan Yüce, geliştirmeye gayret ediyorum. Yalnız duvar ve panolarda sadelikten yanayım. Fazla malzeme görsel kirliliğe sebep olabiliyor ve ürün arttıkça ilgi azalıyor. Bu yüzden sık güncellemeyi fakat sade tutmayı tercih ediyorum.

Yorumlar için tekrar teşekkür ederim.

Geri