Kaç Yıllık Öğretmensiniz

Kaç Yıllık Öğretmensiniz

• Kullanılan toplam oy
    1,938

orhandemiral

Çalışkan Üye
Üye
Kaç Yıllık Öğretmensiniz

19 yıllık öğretmenim.Teknolojiyi kullanmaya 1996 yılında Kastamonu Doğanyurt lisesi'nde başladım.eski bir depoyu "Coğrafya sınıfı" yapmıştım ve VHS video kaset ile 56 ekran TV kullandım.Lisemiz de hani şu ÖSS sözelde dereceye giren Küçük ilçe okulu.sınıflarımız 9.sınıf 10 kişi,10 sınıf 21 kişi ve sıkı durun 11.sınıf sadece dört kişi idi.Hey gidi günler ne güzel günlerdi.Sabah Coğrafya ve Milli Tarih-Coğrafya; öğleden sonra lisenin ve aynı bahçedeki orta okulun "Beden eğitimi "öğretmeni idim.Orada iki yıl görev yaptım.Şimdi de 7 yıldır Üsküdar-Çengelköy İ.Okulunda çalışıyorum.Burada da 6 yıl önce ilk kez ders Cd lerini çok amaçlı salonda öğrencilerimi götürerek kullandım.5 yıldır da "Sosyal bilgiler sınıfı" kullanıyorum şahane birşey;deniz manzaralı ve tarihi bir yapı(1901 yılı Yapımı) Ama ne yazık ki seneye galiba derslik yokluğundan sınıfımı alacaklar.Kimbilir belki de sosyal sınıfı olan bir okula giderim.Çünki artık eski modele dönemem,bğımsız sınıfa çok alıştım.Meraklısı ile BECAYİŞ (gayriresmi)yapabilirim '!!

ahmet24

Üye
Üye
Kaç Yıllık Öğretmensiniz

2002 mezunuyum 10 yılımızı çalışacağız kısmetse meslektaşlara selamlar

anadoluaslanı

Aktif Üye
Üye
Kaç Yıllık Öğretmensiniz

6.yılım ve bu güne kadar çoğunlukla teknolojiyi (projeksiyon) kullanarak ders işledim tabiki derslik sistemi müthiş kocelide çalışan arkadaşlara selam