Bu sununun güncellenmesi gerekiyordu. Geçmiş konu diye uğraşmadım. Lazım mıydı?hocam bu slaytı bulamadım ama
Bu sununun güncellenmesi gerekiyordu. Geçmiş konu diye uğraşmadım. Lazım mıydı?hocam bu slaytı bulamadım ama
Bu sununun güncellenmesi gerekiyordu. Geçmiş konu diye uğraşmadım. Lazım mıydı?hocam merahba slayt yok
hocam slaytlarınız çok güzel öğrencilerle tekrar yapıyoruz hepsini indiriyorum tabi eksik olanları tamamlarsanız sevinirimBu sununun güncellenmesi gerekiyordu. Geçmiş konu diye uğraşmadım. Lazım mıydı?
Teşekkür ederim. Sunuları bu eğitim-öğretim yılı başından beri paylaşıyorum. Hala yapmadığım ve yapıp da beğenmediğim sunular var. Kendi dersimde kullanmaya değer gördüğüm sunuları zaten paylaşıyorum.hocam slaytlarınız çok güzel öğrencilerle tekrar yapıyoruz hepsini indiriyorum tabi eksik olanları tamamlarsanız sevinirim
takipteyim hocam paylaşırsanız arşive eklerim ..Teşekkür ederim. Sunuları bu eğitim-öğretim yılı başından beri paylaşıyorum. Hala yapmadığım ve yapıp da beğenmediğim sunular var. Kendi dersimde kullanmaya değer gördüğüm sunuları zaten paylaşıyorum.