İSTASYON ÇALIŞMASI MI?

İSTASYON ÇALIŞMASI MI?

Hocam ben de uyguluyorum İstasyon Tekniğini ve öğrenciler çok eğleniyor. Çocuklar hem eğleniyor hem de görüş açısı gelişiyor, o uyuyan beyinlere biraz hareket geliyor. Çok da zaman almıyor. Tabi Sosyal Bilgiler dersi 3 saat olduğu için bize zaman alan bir etkinlik gibi geliyor. Oysaki gerçekten benim bile zevkle uyguladığım bir teknik.
Bunun gibi Altı Şapka Tekniği de çok zevkli uygulanıyor. Üstelik Alatı Şapkalı Düşünme Tekniğinde şapkaları öğrencilere yaptırınca işin içine onları da her türlü alınca daha güzel oluyor.

İSTASYON ÇALIŞMASI MI?

ben uygulamadım ama faydalı olacağını düşünüyorum bu eğitim öğretim yılında denemeyi düşünüyorum bakalım ne sonuç verecek

İSTASYON ÇALIŞMASI MI?

Arkadaşlar;Bu tekniği Müfettiş bana yaptınmı diye sorunca malum derslerrde zaman kaygısı,müfredat kaygısı,SBS kaygısı vb.gibi kaygılardan dolayı yapmadığımı söylemiştim.Derslerde yeni teknikler uygulamak,öğrencileri derse motive etmek ,zevkli ve eğlenceli ders işlemek her öğretmenin en temel isteklerindendir.ANCAK... eğitimde malum kaygılarda bilyorsunuz ki VAR.Aramızda tecrübeli meslektaşlarımız var onların tecrübeleri çok önemli.Ama bırakın bu kaygıları demekde Realiteyi görmezden gelmek değilmi?Diğer taraftan bu tekniği inş.bu yıl uygulamayı düşünüyorum.arkadaşlar çok güzel düşüncelerle uygulamalarla burda paylaşmışlar onlardanda yararlanarak yeni teknikleride kullanarak dersleri işleyeceğim inş.Selamlar....

İSTASYON ÇALIŞMASI MI?

yorumlarıyla bizleri bilgilendiren arkadaşlara tşkler

Geri