inkılap yetişmiyor

inkılap yetişmiyor

ben 2 senedir yetiştiriyorum.hatta soru bile çözüyoruz.2 saatte. konuyu slaytan işliyoruz.öğrencileri ödevlendirip derse gelmelerini sağlayın.sınıfta bazı konuları değinerek geçin uzun olanları onların yerine işleyin.ve bu şekilde sbs de fulleyen öğrencilerimde var

2 saat ink+2 saat din kül-1 saati+vat. yarısı=3.5 benim öğretmenim işini bilir.

inkılap yetişmiyor

ben vatandaşlık konularını toptan işledim bir aylık kısmını,çünkü konular basit ve neredeyse 1.kademe seviyesinde.vatandaşlık dersinide kullanıyorum böylece inkılap tarihinde.yoksa yetişmesi imkansız.

inkılap yetişmiyor

Arkadaşlar ben etkinlikleri sınıfta tek tek çözüyorum süreyide önemsemiyorm galiba yanlış mı yapıyorum ne?öğrencilerin evde yaptıkları etkinliklere verdikleri cevaplar yanlış olabiliyor ben de tekrar doğrusunu veriyorum.

inkılap yetişmiyor

Ben gerçi artık İnkılap tarihi dersini yeni Müd yrd. ma devrettim ama yıllardır yaptığım şudur.Çalışma kitabını dersle eşzamanlı sınıfta yapıyoruz,eksik kalanı evde tamamlamalarını ödev olarak veriyordum.Sunularla birlikte yetişiyor ve kesinlikle not tutturmaya zaman ayırmak yerine dersi işliyorum ve ders notlarını da fotokopi olarak veriyorum,

Geri