İnkılap Tarihi Ünitelerinin Öngörülen İşleniş Süreleri

Cumali Güler

zalatar
Moderatör

Derya hocamın dediği gibi iki etkinliği bir derse sığdırıp diğer hafta İnkılap yapmaktan başka sansımız gorunmuyor. geçen yıl müzik dersleri de bendeydi 4 saat yapıyordum ama bu yıl 2 saate kaldık

erdinc17

Çalışkan Üye
Üye

teşekkürler hocam

ozkanderya22

Çalışkan Üye
Üye
Web sitesi
kesansatranc.com

zalatar' Alıntı:
Derya hocamın dediği gibi iki etkinliği bir derse sığdırıp diğer hafta İnkılap yapmaktan başka sansımız gorunmuyor. geçen yıl müzik dersleri de bendeydi 4 saat yapıyordum ama bu yıl 2 saate kaldık

başka bir ders falan olsa öyle müzik gibi onda işleyecem ama ne yazık ki yok.. bulunduğum okulda resim - müzik - beden - din kültürü derslerinin falan hep öğretmenleri var. sadece sosyallere girince çok zor olacak...

erkanisanmaz

Site Yöneticisi
Yönetici
Admin
Web sitesi
www.sosyalbilgiler.biz

Vatandaşlıkta da İnkılap işledim bir saat ünite değerlendirmesi yetişmedi. 3 Saatte yetiştiremediğimiz iki saatte yetiştirmemiz isteniyor.

ozkanderya22

Çalışkan Üye
Üye
Web sitesi
kesansatranc.com

evet hocam. ben geçmiş senelerde yetiştirememiştim. az da olsa kalmıştı. bu sene ise 2 saat var. bakalım ne yapacağız. dersi sadece sizin sunularınız ile işlemek gerekiyor. sadece sunular ile yetişebilir belki.. test ve ünite değerlendirme gibi birşeye de zaman ayırmamak gerekiyor bir de...