İnkılap Tarihi Ünitelerinin Öngörülen İşleniş Süreleri

ozkanderya22

Çalışkan Üye
Üye
Web sitesi
kesansatranc.com
Arkadaşlar bu sene değişen programların işleniş süreleri hakkında yayınlanan yazıya göre İnkılap tarihi ünitelerinin öngörülen işleniş süreleri aşağıdaki ekte sunulmuştur.
buna göre biz bu hafta sonuna kadar yani 01.10.2010 tarihine kadar ilk üniteyi bitirmiş olmalıymışız.. neyse.. gerisini indirdikten sonra incelersiniz zaten...

Ekli dosyalar

• nin öngörülen işleniş süreleri.pdf
    176.7 KB · Görüntüleme: 540

sosyalseco

Çalışkan Üye
Üye

Bu sene bu kitabın 2 saatte bitirilmesi çok zor. Ben daha ilk üniteyi bitiremedim büyük ihtimalle haftaya bitirebilirim.

Cumali Güler

zalatar
Moderatör

sosyalseco' Alıntı:
Bu sene bu kitabın 2 saatte bitirilmesi çok zor. Ben daha ilk üniteyi bitiremedim büyük ihtimalle haftaya bitirebilirim.

aynen hocam daha ilk ünite bitmedi nasıl yetişek bilmiyorum vatandaşlık derslerini kullanmayı düşünüyordum. vatandaşlık etkinlikleri her hafta yayınlanıyor onları yaptırıyorum bakalım nasıl olacak

sosyalseco

Çalışkan Üye
Üye

zalatar' Alıntı:
aynen hocam daha ilk ünite bitmedi nasıl yetişek bilmiyorum vatandaşlık derslerini kullanmayı düşünüyordum. vatandaşlık etkinlikleri her hafta yayınlanıyor onları yaptırıyorum bakalım nasıl olacak
Bende Vatandaşlık derslerinde İnkılap işlerim diyordum ama vatandaşlık etkinliklerinin her hafta yayınlanmasıyla planlarım tutmadı.

ozkanderya22

Çalışkan Üye
Üye
Web sitesi
kesansatranc.com

ben şimdiye kadar vatandaşlık işlemedim. neredeyse ilk üniteyi bitirdim. ama bundan sonra ben de vatandaşlık işleyeceğim 2 haftada 1 saat vatandaşlık yapmayı planlıyorum.