kusura bakma da benim oyle bir iddaam yok her önüne gelen burada her paylasacagi seyi kendi sitesine yönlendirip uyelik zorunlu tutarak paylaşamaz. ben de burads ucretsiz deneme paylaşıyorum kendi sitemde var instagram sayfamda da hic birine zorunlu yönlendirme yapmıyorumBurada bir emek verilmiş hemen çamur atmaya gerek yok siz kaç tane soru tutturdunuz
hocam kusura bakmayin da 3 defa yorum yaptim elestirimi belirttim hic geri dönüş yapılmadı boyle dikkat çekmek istedim açıkçası. bu şekilde paylasilacaksa hic paylasilmasin her dosyayi indirmek istedigimiz de baska yere uyemi olacaz yaniOnur bey incelemediginiz belli oluyor.Oysa sorularin tamami yorum sorusu.Ayrıca başkasının emeğine saygi duyulmali. Siz de yazarsınız siz de emek veriyorsunuz..
Buna siz mi karar veriyorsunuz site yönetimi mi karar veriyor? Eğer reklam ve yönlendirme yasaksa site yönetimi bu gönderiyi siler siz neden bu kadar sorun ediyorsunuz onu anlamadımkusura bakma da benim oyle bir iddaam yok her önüne gelen burada her paylasacagi seyi kendi sitesine yönlendirip uyelik zorunlu tutarak paylaşamaz. ben de burads ucretsiz deneme paylaşıyorum kendi sitemde var instagram sayfamda da hic birine zorunlu yönlendirme yapmıyorum