İnk. Ta. ve Atatürkçülük ders saatinin indirilmesine karşı YAPABİLECEKLERİMİZ

D

denrelend

Misafir
Ziyaretçi

site yöneticisi arkadaşlarımız bu konuyu seminer dönemine kadar sabitlesiniz iyi olur derim

D

denrelend

Misafir
Ziyaretçi

ilginize teşekkürler
umarım seminer döneminde kamuoyu oluşur
memurlar.net te de bu konu için uğraşıyorum
umarım sonunda hep beraber hakkımızı elde edeceğiz

uygunhan

Yeni Üye
Üye
ben forumdaki metni biraz düzeltip MEB bilgi edinmeye yolladım
sizlerde bu veya başka metinleri yollarsanız az da olsa sesimizi duyurabiliriz

İyi günler Ben bir ilköğretim okulunda görev yapmakta olan sosyal bilgiler öğretmeniyim. Sizden pek çok sosyal bilgiler öğretmeni olarak talebimiz ders saatlerimizin düşürülmesi ile ilgili düzenlemenin bir an önce düzeltilmesi sosyal bilgiler forumlarında, hizmet içi eğitimlerinde, müfettişlere bir kaç yıldır belirttiğimiz sorunlarımız artık doruk noktasında denilebilir.

Biz sosyal bilgiler öğretmenleri olarak konuların yoğunluğundan dolayı ders saatlerimizin 4' e çıkarılmasını beklerken ilköğretim 8. sınıf T.C. İnkilap Tarihi ve Atatürkçülük dersinin ders saati azaltılmıştır.
Sosyal bilgiler öğretmenleri olarak tüm zümre toplantılarımızdaki ana konu ders saatlerinin yetersizliğiyken ve bu durumu tutanaklarlada belirtmemize rağmen ders saatinin düşmesi Sosyal Bilgiler önemsiz bir ders olarak algılanmasına sebep olmaktadır.
Yeni bir eğitim öğretim yılına daha başlamadan binlerce sosyal bilgiler öğretmeninin bu moral bozukluğuna şimdiden kapıldığını bilmenizi isteriz. Lütfen branşımızın yaşadığı bu sıkıntıları bir an önce gideriniz

İlginize teşekkür eder, başarılar dileriz.

D

denrelend

Misafir
Ziyaretçi

memurlar.net de forumda branş öğretmenleri ekders sorunu konulu başlıkvar cyranooo başlığı ile oradayım

tarihci_45

Aktif Üye
Üye

Bizim ders zaten gereksiz önemsiz fuzuli bir ders arkadaşalr yormayın kendinizi :mad: :mad: :mad: