Hoş Geldiniz Kendinizi tanıtır mısınız?

Hatay'da din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeniyim ancak yan alanım sosyal bilgiler. Bu sene T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersine gireceğim, bana yardımcı olursanız sevinirim.

OKULLARIN EN SOSYAL İNSANLARINA SELAMMMM....BEN ZAFER SABUNCU.1999 KIRŞEHİR GAZİ ÜNİVERSİTESİ COĞRAFYA ÖĞRTMNLİĞİ MEZUNUYUM...ŞUAN KAYSERİ DE CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULUNDA SOS.BİL.ÖĞRTMNLİĞİ YAPIYORUM HERKESE SELAM...

Herkese selam ben serhat Gazi üni. Sosyal bilgiler öğretmenliği mezunuyum 2 yıldır Antalya da öğretmenlik yapiyorum.Öncelikle Erkan hocama teşekkür ediyorum böyle bir siteyi kurduğu için.Tabi bu sitede emeklerini paylaşan larada ayrıca teşekkür ediyorum.Yeni eğitim -öğretim yılınız hayırlı olsun.

merhaba ben mürüvvet öğretmen 27 yıldır çok severek mesleğimi yapıyorum. Siteyi ziyaret ettikçe yenilikleri takip ediyorum ve çok beğeniyorum .Katılanların yeniarkadaşlar olduğunu görüyorum ama çok hevesli vegüzel çalışmalar yaratan kişilersiniz,mesleğinize duyduğunuz sevgi ve ilgini benim gibi uzun yıllar sürmesini dilerim.Hepimizebaşarılı, mutlu bir eğitim ve öğretim yılı diliyorum.

Geri