Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Ben Abdurrahman, 98 Dicle Eğitim Coğrafya Öğretmenliği Mezunuyum 98-2000 ve 2002-2009 Kayseride Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak çalışıyorum Aslında 2 yıldan daha fazla süredir, sitenizi ilgi ve beğeni ile takip edeiyorum
Erkan bey ve diğer emeği geçen herkese teşekürler
Ben Bahri Sosyal bilgiler öğretmeniyim.6yıl Tokat'ta görev yaptım 2 yıldır Manisa'da görevime devam ediyorum.Manisalıyım.Bu sitede arkadaşlarla tanışmaktan bilgi alışverişi yapıp öğencilerimize faydalı olmak beni çok mutlu ediyor.Çalışmalarıyla katkı sağlayan bütün arkadaşlara teşekürler.Arkadaşlar benim bir önerim var:GÜZEL ÜLKEMİZİ ÖĞRENCİLERİMİZE DAHA İYİ ÖĞRETEBİLMEK,ZENGİNLİKLERİMİZİ KAVRATABİLMEK İÇİN HER YÖREYİ TANICI MAKETLERİ SERGİLEYEBİLECEĞİMİZ ORTAK BİR ÇALIŞMAYA GİRSEK NE DERSİNİZ????TIPKI İSTANBUL'DAKİ MİNİATÜRK GİBİ BİR ÇALIŞMAYA VAR MISINIZ
Selamlar ben Erhan. Gazi Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği mezunuyum, Kastamonu Cide' de görev yapıyorum. Yeni eğ-öğ yılı hepimize hayırlı olsun.