Y Yunus Dağlayan Bugünde ölmedik, ama yaşadık mı? O da belli değil Üye Katılım 31 Mar 2021 Mesajlar 272 Puanları 43 Yaş 19 Konum cehennem 1 Nis 2021 #731 Endless' Alıntı: Alındım Genişletmek için tıkla ... alınma yok lazımsın öldüğümde helallik gerek özür dilerim bak özür diledim bide hakkını helal et
Endless' Alıntı: Alındım Genişletmek için tıkla ... alınma yok lazımsın öldüğümde helallik gerek özür dilerim bak özür diledim bide hakkını helal et
Y Yunus Dağlayan Bugünde ölmedik, ama yaşadık mı? O da belli değil Üye Katılım 31 Mar 2021 Mesajlar 272 Puanları 43 Yaş 19 Konum cehennem 1 Nis 2021 #732 Endless' Alıntı: Alındım Genişletmek için tıkla ... alınma
Endless If you want love others,you must love yourself Üye Katılım 16 Eki 2020 Mesajlar 224 Puanları 63 Yaş 15 Konum Manisa 1 Nis 2021 #733 Yunus Dağlayan' Alıntı: alınma yok lazımsın öldüğümde helallik gerek özür dilerim bak özür diledim bide hakkını helal et Genişletmek için tıkla ... Helal olsun ne hakkım varsa artık
Yunus Dağlayan' Alıntı: alınma yok lazımsın öldüğümde helallik gerek özür dilerim bak özür diledim bide hakkını helal et Genişletmek için tıkla ... Helal olsun ne hakkım varsa artık
.Sosyalcinizz. ^-^ sosyalcinizz ^-^ Üye Katılım 31 Mar 2021 Mesajlar 35 Puanları 38 Konum Sivas/vefa konutları 1 Nis 2021 #734 不屈不挠塞尼布' Alıntı: gerçekten çinliyim ama kimseyi inandırmaya çalışmıyorum Genişletmek için tıkla ... Çok HAKLISIN böyle devam et : D
不屈不挠塞尼布' Alıntı: gerçekten çinliyim ama kimseyi inandırmaya çalışmıyorum Genişletmek için tıkla ... Çok HAKLISIN böyle devam et : D
不屈不挠塞尼布 KURŞUNLU HAYAT(LAR) Üye Katılım 3 Mar 2021 Mesajlar 29 Puanları 38 Yaş 29 Konum suriye sınır bölgesi 1 Nis 2021 #735 Yunus Dağlayan' Alıntı: madem çinlisin birde müslümanım diyon dört büyük meleği say lan bide kendi fotonu çek profiline koy Genişletmek için tıkla ... madem sordun Azrail Cebrail Mikail İsrafil 4 Büyük meleğin isimleri
Yunus Dağlayan' Alıntı: madem çinlisin birde müslümanım diyon dört büyük meleği say lan bide kendi fotonu çek profiline koy Genişletmek için tıkla ... madem sordun Azrail Cebrail Mikail İsrafil 4 Büyük meleğin isimleri