MİN YONGİ THİS İS BTS Üye Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 75 Puanları 63 Yaş 17 Konum 그것은 당신과 관련이 없습니다 29 Mar 2021 #456 Eda Ece korkmaz' Alıntı: Kısa özet o zman Genişletmek için tıkla ... Yani biraz onun adi ile ilgili konuştum sonra bu siteye gelme amacını ile ilgili konuştuk o kakadr
Eda Ece korkmaz' Alıntı: Kısa özet o zman Genişletmek için tıkla ... Yani biraz onun adi ile ilgili konuştum sonra bu siteye gelme amacını ile ilgili konuştuk o kakadr
Eda Ece korkmaz Kendini çok zeki sanan arkdaş (evet evet sen) Üye Katılım 2 Mar 2021 Mesajlar 248 Puanları 63 Konum Antalya 29 Mar 2021 #457 Japonca mı?
MİN YONGİ THİS İS BTS Üye Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 75 Puanları 63 Yaş 17 Konum 그것은 당신과 관련이 없습니다 29 Mar 2021 #458 Eda Ece korkmaz' Alıntı: Japonca mı? Genişletmek için tıkla ... Evet
Eda Ece korkmaz Kendini çok zeki sanan arkdaş (evet evet sen) Üye Katılım 2 Mar 2021 Mesajlar 248 Puanları 63 Konum Antalya 29 Mar 2021 #459 Gerçekten demi hiç sevmem (derside, öğretmeni de (allahtan artık işlemiyoruz) japonca en zor diller arasında) nasıl anlıyorsunuz şaşıyorum:-/
Gerçekten demi hiç sevmem (derside, öğretmeni de (allahtan artık işlemiyoruz) japonca en zor diller arasında) nasıl anlıyorsunuz şaşıyorum:-/
私は日本の吉子です Üye Üye Katılım 29 Mar 2021 Mesajlar 11 Puanları 23 Konum 日本/東京 29 Mar 2021 #460 Eda Ece korkmaz' Alıntı: Gerçekten demi hiç sevmem (derside, öğretmeni de (allahtan artık işlemiyoruz) japonca en zor diller arasında) nasıl anlıyorsunuz şaşıyorum:-/ Genişletmek için tıkla ... Neden sevmiyorsunuz
Eda Ece korkmaz' Alıntı: Gerçekten demi hiç sevmem (derside, öğretmeni de (allahtan artık işlemiyoruz) japonca en zor diller arasında) nasıl anlıyorsunuz şaşıyorum:-/ Genişletmek için tıkla ... Neden sevmiyorsunuz