Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam..Niğde üni. 2002 mezunuyum. Konya'da görev yapmaktayım. Sosyal bilgiler öğretmenlerinin böyle bir siteye ihtiyacı vardı. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Yeni eğitim öğretim yılı hepimize hayırlı olsun.
Merhabalar. ben selçuk. öncelikle bu siteyi hazırlayanları gerçekten tebrik ediyorum. güzel bir site olmuş..
ben 2002 yılında sakarya üniversitesinden mezun oldum.. gümüşhanede çalışıyorum..
:
çok güzel bir site hazırlamışsınız elinize sağlık dokuz eylül üni sosyal bilgiler öğretmenliğini 2002'de bitirdim. Pamukkale üni. T.C tarihi bilimdalında yükseklisans yaptım denizli'de çalışıyorum yeni eğitim- öğretim yılı hepinize hayırlı olsun
mrblar ben gonca fırat ünivesitesi sosyalbilgiler öğretmenliğinde okuyorum 3.sınıfa geçtim güzel bi siteye benziyor umarım hoş sohbetler edinir ve siz büyüklerimden yararlı bilgiler edinirim şimdiden tşkler...