Hoş Geldiniz Kendinizi tanıtır mısınız?

sinemm

Yeni Üye
Üye

merhabalar arkadaşlar bende amasya üniversitesi sosyal bilgiler 2.sınıf öğrencisiyim.site çok hoşuma gitti .öğrencilğimde ve sonrasında çok yararlı olucağını düşünüyorum.güzel bilgiler var içerisinde.emeği geçen herkese :p

velli08

Üye
Üye
Merhaba arkadaşlar. İsmim Oğuz TEMUR. Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 2003 mezunuyum. Memleketim olan Artvin de 4 yıl çalıştıktan sonra bu yıl İstanbul Bağcılar Hoca Ahmet Yesevi İ.Ö.O. çalışıyorum. Site için emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ederim. Özellikle Erkan İSANMAZ arkadaşımıza. Tarihogretmeni sitesinde de çok değerli çalışmalarından faydalanmıştım. :-[

nimet hoca

Üye
Üye

Merhaba, ben Nimet Sağuer. 7 yıllık Öğretmenim. K.T.Ü Tarih Öğretmenliği arkasından K.T.Ü Tarih Yüksek Lisans Programını bitirdim. Gümüşhane'de 2 yıl. Adapazarı'nda 5 yıl çalıştıktan sonra şimdi memleketim Trabzon dayım, Akçaabat Osmanbaba İ.Ö.O nda görev yapmaktayım. Bu siteyi çok beğeniyorum, son derece faydalı ve dolu dolu... Hazırlayan ve katkıda bulunan herkese teşekkürler...

kilicmustafa1978

Yeni Üye
Üye
1998 Afyon Kocatepe Fen Edebiyat Tarih Bölümü mezunuyum. Sosyal bilgiler öğretmenliğine 2000 yılında Iğdır da başladım. 2003 den beri Adana da çalışıyorum. Şu an Seyhan Sabancı İÖO 'nda çalışmaktayım. Site deki emekleriniz içi sonsuz teşekkürler

fahoge

Yeni Üye
Üye
Merhabalar, ben Fahrettin, sosyal bilgiler öğretmeniyim, 2006 yılı çukurova mezunuyum, şu anda İstanbul Küçükçekmece'de yeni atama ile Orhan Saral i.ö.okulunda sözleşmeli olarak meslek hayatıma devam ediyorum. Sitenin hazırlanmasında, sunulmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.