Hoş Geldiniz Kendinizi tanıtır mısınız?

EKREM DEMİR, TRABZONLUYUM. 2001 DE 19 MAYIS ÜNİVERSİTESİ TARİH ÖĞRETMENLİĞİ MEZUNUYUM. 2002 ŞUBATTA GÖREVE ARTVİN YUSUFELİNDE BAŞLADIM. ŞU AN TRABZONDA MAÇKA ESİROĞLU 75.YIL İMKB YİBO DA SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENİ OLARAK ÇALIŞIYORUM. SİTEYİ KURAN VE SİTEYE KATKI YAPAN TÜM MESLEKTAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM.

Slm Ben de Sait BALLICAN Sosyal Bilg. öğretmeniyim. Adıyaman Gölbaşılıyım. 2001'den beri çalışyorum. 3 Yıl Konya Sarayönü Özkent köyünde, 2 yıl Batman Beşiri Beyçayırı'nda, 2 yıl Tut Boyundere'de çalıştıktan sonra şimdi de memleketimde YİBO'da çalışyorumsitede her konuda yararlanıyoruz. Emeği geçenlere teşekkürler

ben fatma sosyal bilgileri çok seviyorum . bu deri sevdiğimi düşünüyorum. bu site de çok güzel.

merhabalar.ben de Halil İbrahim ÇOLAK.Amasya Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 2010 mezunuyum.aynı yıl İstanbul Sancaktepe Beyhan Şenyuva İlköğretim Okulu'na atandım ve halen orda görev yapmaktayım.bu site sayesinde kendimi geliştiriyorum.emeği geçen herkese teşekkürler

ben hande öğrenciyim istanbulda yaşıyorum.sosyal bilgileri sevmeye başladım ve sınavlarımda bu site bana çok yardımcı oluyor

Geri