Hoş Geldiniz Kendinizi tanıtır mısınız?

merhabalar ben cumhur abay ankara doktorlar ilköğretim okulunda sosyal bilgiler ögretmeni olarak görev yapmaktayım. site ile yeni tanıştım. umarım güzel paylaşımlarımız olur.

iyi geceler ben dilek 2007 Balıkesir Üniversitesi sosyal bilgiler öğretmeni mezunuyum Öğretmenlikte ikinci yılım sitede çok güzel dokümanlar var herkesin emeğine sağlık

slm arkadaşlar ben vahap arıkan. Malatyalıyım ilk okulu kuyulu köyü'nde orta okulu Fatih Ortaokulunda liseyi Akçadağ Anadolu Öğretmen Lisesinde okudum. 2002'de İnönü Üniversitesi Sos. Bil. Öğrt. okudum. Ünvrsite 3. sınıftan itibaren Malatyada bir dersanede çalıştım. 2007 yıında Bingöl Karlıova Kargapazarı İ.O. göreve başladım. Siteye 2 yıldan itibaren üyeyim içreriği dizaynı ve siz değerli meslektaşlarımla çok güzel bir bütünlük içerisinde site. Başta Erkan hocam olmak üzere emeği geçen bu arkadaşlarıma çoooooook teşekkür ediyorum. Bu sitenin hep böyle sıcak olmasını istiyorum......

MERHABALAR.BEN ESRA .BURSA DA SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENİYİM.SİTEYE ÜYE OLDUM.GERÇEKTEN HARİKA HAZIRLANMIŞ.BURADA FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK VE TECRÜBELERİ PAYLAŞMAK GERCEKTEN COK GÜZEL Bİ FİKİR.ÖZELLİKLEDE BENİM GİBİ YENİ ATANAN ÖĞRETMENLERE COK FAYDALI OLUCAK.HEPİNİZE İYİ ÇALIŞMALAR DİLİYORUM...

Geri