• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Sosyal Bilgiler
    İzlemek istediğiniz sınıfı tıklayınız.
    SOSYAL BİLGİLER
    Konu Anlatım Videoları
    Fen Bilimleri
    FEN BİLİMLERİ
    Konu Anlatım Videoları
    Türkçe
    TÜRKÇE
    Konu Anlatım Videoları
    Fen Bilimleri
    FEN BİLİMLERİ
    Konu Anlatım Videoları
    Matematik
    MATEMATİK
    Konu Anlatım Videoları

Hızlı Davranış Notu Girebilme

erkanisanmaz

Site Yöneticisi
Yönetici
Admin
Web sitesi
www.sosyalbilgiler.biz
E-okul alt yapısındaki yeni değişiklikten sonra öğrenciler için verilen davranış notlarının şekli de değişti. Artık her öğrenci için 1-5 arası sayılar değil, Geliştirilmeli, İyi ve Çok İyi gibi 3 seçenekten birini seçmek gerekiyor. Davranış notlarını girme erkanı için e okulda şu adımları uygulamalısınız.
* E-okul Yönetim Bilgi Sistemine Giriş Yapınız
* Kurum İşlemleri Bölümüne gelip buradan Not İşlemleri bağlantısına tıklıyoruz.
* Davranış Notları bölümüne girerek. E okulda davranış notu gireceğimiz sınıfı ve dersi seçiyoruz.
* Bundan sonra aşağıdaki e okula davranış notlarını hızlıca girme kodlarını kopyala yapıp adres satırına yapıştırıyoruz.

İşte bu işi kolaylaştıran kodlar.

Çok Önemli: Unutmayın kodu kopyala yapıp adres satırına yapıştırdığınızda kodun başındaki javascript: yazısı silinebilir bunu elle yazmalısınız.

Tüm sınıfa Geliştirilmeli seçeneğini işaretlemek için:

javascript: var k=10;var xxi=0;dakika=20;for(xxi=1;xxi<=k+1;xxi++){document .getElementById("dgNotListesi_rdbGelistirilmeliTop lu"+xxi).click();}

Tüm sınıfa İyi seçeneğini işaretlemek için:

javascript: var k=10;var xxi=0;dakika=20;for(xxi=1;xxi<=k+1;xxi++){document .getElementById("dgNotListesi_rdbIyiToplu"+xxi).cl ick();}

Tüm sınıfa Çok İyi seçeneğini işaretlemek için:

javascript: var k=10;var xxi=0;dakika=20;for(xxi=1;xxi<=k+1;xxi++){document .getElementById("dgNotListesi_rdbCokIyiToplu"+xxi) .click();}

Tüm sınıfa İyi ve Çok İyi karışık olarak işaretlemek için: (Çok Önemli: Mevcut=40 yazan yerdeki sayı sınıf mevcudu kaç ise onla değiştirilmeli)

javascript: var rdm=0;var mevcut=40;var xxi=0;dakika=20;var xxj=0;for(xxi=1;xxi<=10;xxi++){for(xxj=0;xxj<=mevc ut-1;xxj++){rdm=Math.round(Math.random())+1;if (rdm==1) { document.getElementById("dgNotListesi_rdbIyi"+xxi+ "_"+xxj).click();}else { document.getElementById("dgNotListesi_rdbCokIyi"+x xi+"_"+xxj).click(); }}} void(0);

Tüm sınıfa Geliştirilmeli ve İyi karışık işaretlemek için: (Çok Önemli: Mevcut=40 yazan yerdeki sayı sınıf mevcudu kaç ise onla değiştirilmeli)

javascript: var rdm=0;var mevcut=16;var xxi=0;dakika=20;var xxj=0; for(xxi=1;xxi<=10;xxi++){ for(xxj=0;xxj<=mevcut-1;xxj++){ rdm=Math.round(Math.random())+1; if (rdm==1) { document.getElementById("dgNotListesi_rdbGelistiri lmeli"+xxi+"_"+xxj).click(); } else { document.getElementById("dgNotListesi_rdbIyi"+xxi+ "_"+xxj).click(); } } } void(0);

alıntıdır: Eğitim, İnternet, Teknoloji

bunları zaten sistemdende yapabiliyoruz bildiğim kadarıyla

Davranışlar
MADDE 29 – (1) İlköğretim kurumlarında;
a) Ders yılının her döneminde öğrencilerin davranışları, Davranış Puanı Ölçütleri EK-4’de verilen ölçütler kullanılarak ilkokullarda sınıf öğretmeni, ortaokul ve imam-hatip ortaokullarında ise şube rehber öğretmeni tarafından aynı sınıfta ders okutan diğer öğretmenlerin de görüşleri alınarak "(1) Geliştirilmeli", "(2) İyi", "(3) Çok iyi"; şeklinde değerlendirilir.
b) Değerlendirme sonuçları e-Okul sistemine işlenir ve çıktısı alınan çizelge, öğretmen tarafından dönem sona ermeden 5 (beş) gün önce okul yönetimine teslim edilir.
26 Temmuz 2014 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 29072

arkadaşlar olmuyor hata veriyor..neden acaba? farklı bir yol var mı?

Geri