hasan.yuce izmirli hasan Moderatör Üye Katılım 5 Ağu 2008 Mesajlar 1,784 Puanları 83 Yaş 125 Konum izmir 25 Kas 2008 #41 Divan Üyelerini Rüzgar Gülünde Görüyorum İlk önce ayaklı olarak koridorda sergiledik daha sonra duvara astık.
Divan Üyelerini Rüzgar Gülünde Görüyorum İlk önce ayaklı olarak koridorda sergiledik daha sonra duvara astık.
hasan.yuce izmirli hasan Moderatör Üye Katılım 5 Ağu 2008 Mesajlar 1,784 Puanları 83 Yaş 125 Konum izmir 26 Kas 2008 #42 Velimeşe İlköğretim Okulu Perforamans Çalışmaları Çalışmaları Bir klasöre topladım.Bunlar şimdiye kadar yapılmış perforamans çalışmalarımız...
Velimeşe İlköğretim Okulu Perforamans Çalışmaları Çalışmaları Bir klasöre topladım.Bunlar şimdiye kadar yapılmış perforamans çalışmalarımız...
hasan.yuce izmirli hasan Moderatör Üye Katılım 5 Ağu 2008 Mesajlar 1,784 Puanları 83 Yaş 125 Konum izmir 26 Kas 2008 #43 Velimeşe İlköğretim Okulu Perforamans Çalışmaları 6.Sınıf Proje Çalışmaları... 1-->Demokrasi Sandığı 2-->Tren Yolculuğunda İlk Türk Devletleri'ni tanıyorum (İstasyonların üstüne bilgiler yazılacak) 3-->Günümüz Türk Dünyasını "Çarkıfelekte" gösterelim 4-->Işıklı Kutuda Ormanın Yararlarını Görüyorum 5-->Çay Taneleriyle Çayın Özelliklerini anlatıyorum
Velimeşe İlköğretim Okulu Perforamans Çalışmaları 6.Sınıf Proje Çalışmaları... 1-->Demokrasi Sandığı 2-->Tren Yolculuğunda İlk Türk Devletleri'ni tanıyorum (İstasyonların üstüne bilgiler yazılacak) 3-->Günümüz Türk Dünyasını "Çarkıfelekte" gösterelim 4-->Işıklı Kutuda Ormanın Yararlarını Görüyorum 5-->Çay Taneleriyle Çayın Özelliklerini anlatıyorum
A abdülmennan Yeni Üye Üye Katılım 4 Ara 2008 Mesajlar 1 Puanları 1 Yaş 124 Konum istanbul 6 Ara 2008 #44 Velimeşe İlköğretim Okulu Perforamans Çalışmaları güzelmiş öğrencilerime veririm ama öğrencilerim üyeyseeeeeee www
Velimeşe İlköğretim Okulu Perforamans Çalışmaları güzelmiş öğrencilerime veririm ama öğrencilerim üyeyseeeeeee www
C crazy_secret Yeni Üye Üye Katılım 21 Ara 2008 Mesajlar 2 Puanları 1 Konum Türkiye 22 Şub 2009 #45 Velimeşe İlköğretim Okulu Perforamans Çalışmaları Teşekkürler ;D