Şeyhmus Yüce Site Yöneticisi Yönetici Admin Katılım 27 Ocak 2007 Mesajlar 7,968 Puanları 683 Konum Antalya Web sitesi www.sosyalbilgiler.biz 23 Kas 2020 #1 5.sınıf "Haklarımı ve Sorumluluklarımı Biliyorum" kazanımı ders notu. Öğrencileriniz ile paylaşabilirsiniz. İyi çalışmalar... Ekli dosyalar 513 Haklarımı ve Sorumluluklarımı Biliyorum.pdf 513 Haklarımı ve Sorumluluklarımı Biliyorum.pdf 137.4 KB · Görüntüleme: 35,736
5.sınıf "Haklarımı ve Sorumluluklarımı Biliyorum" kazanımı ders notu. Öğrencileriniz ile paylaşabilirsiniz. İyi çalışmalar...
Ç ÇINAR352 Üye Üye Katılım 25 Şub 2013 Mesajlar 42 Puanları 8 Konum İZMİR 24 Ağu 2021 #2 Emekleriniz için teşekkürler öğretmenim. Şeyhmus Yüce' Alıntı: 5.sınıf "Haklarımı ve Sorumluluklarımı Biliyorum" kazanımı ders notu. Öğrencileriniz ile paylaşabilirsiniz. İyi çalışmalar... Genişletmek için tıkla ... Tüm emekleriniz için teşekkürler öğretmenim.
Emekleriniz için teşekkürler öğretmenim. Şeyhmus Yüce' Alıntı: 5.sınıf "Haklarımı ve Sorumluluklarımı Biliyorum" kazanımı ders notu. Öğrencileriniz ile paylaşabilirsiniz. İyi çalışmalar... Genişletmek için tıkla ... Tüm emekleriniz için teşekkürler öğretmenim.
A adem gedikli Üye Üye Katılım 3 Mar 2012 Mesajlar 22 Puanları 3 Konum gümüşhane 7 Eyl 2021 #3 hocam güncelerseniz daha iyi olur bazı konular örneğin kurum gurup gibi kavramlar artık müfredatta yok diye bililyorum
hocam güncelerseniz daha iyi olur bazı konular örneğin kurum gurup gibi kavramlar artık müfredatta yok diye bililyorum
S Semih ADALI Yeni Üye Üye Katılım 2 Eki 2024 Mesajlar 1 Puanları 1 Yaş 11 Konum Saray mahallesi 2 Eki 2024 #4 Acaba nasıl gircez biri açıklayabilir mi?
A Ahmet Aras Şahin Yeni Üye Üye Katılım 3 Kas 2024 Mesajlar 1 Puanları 1 Yaş 11 Konum Eskişehir 3 Kas 2024 #5 Üstüne tıkladığında açılıyor