SadeceHayal044 τhε shαrds σf mγ drεαms τhατ blεd mγ wrίsτs.. Üye Katılım 19 Nis 2019 Mesajlar 305 Puanları 113 Konum phaselis" 3 Eyl 2021 #441 KOKİE JUNGKOOK' Alıntı: Abi ya profilin çoksel ama ben daha güzell Genişletmek için tıkla ... mq fake olduğunu anlamadin mi. hahash (andaval karnavalı devam serisi xd)
KOKİE JUNGKOOK' Alıntı: Abi ya profilin çoksel ama ben daha güzell Genişletmek için tıkla ... mq fake olduğunu anlamadin mi. hahash (andaval karnavalı devam serisi xd)
SadeceHayal044 τhε shαrds σf mγ drεαms τhατ blεd mγ wrίsτs.. Üye Katılım 19 Nis 2019 Mesajlar 305 Puanları 113 Konum phaselis" 3 Eyl 2021 #442 Hayat; Sen yak sigaramın ucunu. Hiç vermedin aşkın ip ucunu. Bak sensiz bu kader oyunu, Doğru mu?! Hepsi bu mu¿¡ c&o
Hayat; Sen yak sigaramın ucunu. Hiç vermedin aşkın ip ucunu. Bak sensiz bu kader oyunu, Doğru mu?! Hepsi bu mu¿¡ c&o
canberk34 %?%#@*"!?@&@%-*%*/crazy Üye Katılım 14 May 2019 Mesajlar 48 Puanları 53 Yaş 20 Konum dreamslarda* 3 Eyl 2021 #443 ikizler005' Alıntı: ne yalanı lan mal orosbu çocuğu ne yalanı Genişletmek için tıkla ... kendini nasıl da güzel kandiriyorsun mk. takdir edelim bari.
ikizler005' Alıntı: ne yalanı lan mal orosbu çocuğu ne yalanı Genişletmek için tıkla ... kendini nasıl da güzel kandiriyorsun mk. takdir edelim bari.
canberk34 %?%#@*"!?@&@%-*%*/crazy Üye Katılım 14 May 2019 Mesajlar 48 Puanları 53 Yaş 20 Konum dreamslarda* 3 Eyl 2021 #444 ikizler005' Alıntı: bak sadece sevgilim için yazmıyacam yazma dedi sadece onun için yoksa senin ananın sülalesinden girip babanınkinden çıkardım Genişletmek için tıkla ... sevgilinle senin aynı kişi olmanız sorunsalı. HSHDJFJGJDH
ikizler005' Alıntı: bak sadece sevgilim için yazmıyacam yazma dedi sadece onun için yoksa senin ananın sülalesinden girip babanınkinden çıkardım Genişletmek için tıkla ... sevgilinle senin aynı kişi olmanız sorunsalı. HSHDJFJGJDH
canberk34 %?%#@*"!?@&@%-*%*/crazy Üye Katılım 14 May 2019 Mesajlar 48 Puanları 53 Yaş 20 Konum dreamslarda* 3 Eyl 2021 #445 Baba yak! Hadi bi sigara daha. Zifiri belki kalbimi çürütür. Hesap günü gelir o zaman. Gölgen olurum, Hayaline yürürüm.
Baba yak! Hadi bi sigara daha. Zifiri belki kalbimi çürütür. Hesap günü gelir o zaman. Gölgen olurum, Hayaline yürürüm.