{emirr} baba yorguN- Üye Katılım 7 Nis 2021 Mesajlar 40 Puanları 38 Konum Mersin 28 Ağu 2021 #331 Ölebilirim, Ama yinede seni biraz sevebilirim. Düşebilirim; Kafamda bozuk dikkat düşebilirim. Kaybederim, İstemeden kalbini kırabilirim.
Ölebilirim, Ama yinede seni biraz sevebilirim. Düşebilirim; Kafamda bozuk dikkat düşebilirim. Kaybederim, İstemeden kalbini kırabilirim.
yanlız Ay benim,Gece senin bakar bakar gülümserim... Üye Katılım 12 Ağu 2021 Mesajlar 37 Puanları 28 Konum sevdiklerimle 28 Ağu 2021 #332 {emirr}' Alıntı: Ölebilirim, Ama yinede seni biraz sevebilirim. Düşebilirim; Kafamda bozuk dikkat düşebilirim. Kaybederim, İstemeden kalbini kırabilirim. Genişletmek için tıkla ... ayni ben gibi ya
{emirr}' Alıntı: Ölebilirim, Ama yinede seni biraz sevebilirim. Düşebilirim; Kafamda bozuk dikkat düşebilirim. Kaybederim, İstemeden kalbini kırabilirim. Genişletmek için tıkla ... ayni ben gibi ya
SadeceHayal044 τhε shαrds σf mγ drεαms τhατ blεd mγ wrίsτs.. Üye Katılım 19 Nis 2019 Mesajlar 305 Puanları 113 Konum phaselis" 29 Ağu 2021 #333 {emirr}' Alıntı: Ölebilirim, Ama yinede seni biraz sevebilirim. Düşebilirim; Kafamda bozuk dikkat düşebilirim. Kaybederim, İstemeden kalbini kırabilirim. Genişletmek için tıkla ... İDO 'dan çalmış xd
{emirr}' Alıntı: Ölebilirim, Ama yinede seni biraz sevebilirim. Düşebilirim; Kafamda bozuk dikkat düşebilirim. Kaybederim, İstemeden kalbini kırabilirim. Genişletmek için tıkla ... İDO 'dan çalmış xd
ikizler005 ❤❤ Üye Katılım 14 Ağu 2021 Mesajlar 27 Puanları 23 Konum Sananee✖ 29 Ağu 2021 #334 BTS Doğan_01' Alıntı: Sanamı soracam karışıp karışmayacağımı Genişletmek için tıkla ... Lan doğru düzgün konuş
BTS Doğan_01' Alıntı: Sanamı soracam karışıp karışmayacağımı Genişletmek için tıkla ... Lan doğru düzgün konuş
J Jiminarmyy . Üye Katılım 25 May 2021 Mesajlar 75 Puanları 38 Konum . 29 Ağu 2021 #335 yanlız' Alıntı: abla ben gece kusu bu arada maydanoz kelimesni yanlis yazdim biliyorum bizim konusma tipimiz bu Genişletmek için tıkla ... aynen
yanlız' Alıntı: abla ben gece kusu bu arada maydanoz kelimesni yanlis yazdim biliyorum bizim konusma tipimiz bu Genişletmek için tıkla ... aynen