canberk34 %?%#@*"!?@&@%-*%*/crazy Üye Katılım 14 May 2019 Mesajlar 48 Puanları 53 Yaş 20 Konum dreamslarda* 3 Ocak 2021 #86 SadeceHayal044' Alıntı: Yıldızların hırsızları mı var? Tutamam tutamam, Hep yeni bir gün doğar.★ ~ Madrigal-Seni Dert Etmeler. (Şarkıyı dinlemenizi öneririm. ) Genişletmek için tıkla ... Bazen bana gelir gider, Seni dert etmeler. Seni rüyalarımda hapsetmeler..~¥
SadeceHayal044' Alıntı: Yıldızların hırsızları mı var? Tutamam tutamam, Hep yeni bir gün doğar.★ ~ Madrigal-Seni Dert Etmeler. (Şarkıyı dinlemenizi öneririm. ) Genişletmek için tıkla ... Bazen bana gelir gider, Seni dert etmeler. Seni rüyalarımda hapsetmeler..~¥
Görkemio2 ~bir Kıvırcık mahlukat Üye Katılım 12 Ara 2020 Mesajlar 10 Puanları 33 Yaş 21 Konum ~Ankara ama sen bilmesende olur yani gsdhjxjxj 3 Ocak 2021 #87 canberk34' Alıntı: Bazen bana gelir gider, Seni dert etmeler. Seni rüyalarımda hapsetmeler..~¥ Genişletmek için tıkla ... Aga be aklıma bu şarkıyı gitarla cover yaptığımız geldi.Anılar ×_×.
canberk34' Alıntı: Bazen bana gelir gider, Seni dert etmeler. Seni rüyalarımda hapsetmeler..~¥ Genişletmek için tıkla ... Aga be aklıma bu şarkıyı gitarla cover yaptığımız geldi.Anılar ×_×.
Nabergüzellik "나는 죽이고 싶다&" Üye Katılım 7 Kas 2019 Mesajlar 48 Puanları 38 Yaş 19 Konum 천국에서<3 7 Ocak 2021 #88 "Seni yüreğimde canlandırarak öldürdüm." Şeker Portakalı ,Jóse Moure de Vasconcelos
Zehranızım_ I tried' Üye Katılım 16 Ara 2020 Mesajlar 8 Puanları 33 Yaş 19 Konum İzmir 11 Ocak 2021 #89 Görkemio2' Alıntı: Aga be aklıma bu şarkıyı gitarla cover yaptığımız geldi.Anılar ×_×. Genişletmek için tıkla ... Gitar çalarlara acayip özeniyorum ya. @-@
Görkemio2' Alıntı: Aga be aklıma bu şarkıyı gitarla cover yaptığımız geldi.Anılar ×_×. Genişletmek için tıkla ... Gitar çalarlara acayip özeniyorum ya. @-@
Endless If you want love others,you must love yourself Üye Katılım 16 Eki 2020 Mesajlar 224 Puanları 63 Yaş 15 Konum Manisa 15 Ocak 2021 #90 herşey göründüğü gibi olsaydı eline aldığın deniz suyu mavi olurdu