Fotokopi masrafları nasıl karşılanıyor?

yörükan

Çalışkan Üye
Üye

Zeki hocam kağıt toplama kampanyasında geçen yıl 5 ton atık kĞIT topladık
bunun karşılığında kağıt alıyoruz kağıt masrafımız olmuyor.
ayrıca okul gecelerimiz ve bağışçılarımız var.örneğin geçen sene bir eczacı 15 000 tl masraf edip fen bilgisi sınıfı donattı.

zeki doğan

Çalışkan Üye
Üye
Web sitesi
sosyalciniz.net

Gavurdaglı80' Alıntı:
Arkadaşlar okulumda fotokobi masrafları için para toplanıyor.Ama ben sene başından bu yana öğrencilerimden tek kuruş bile toplamadım.yasal olmadığını biliyorum.Bu yüzden okul müdürümle sürekli tartışıyoruz.sonunda kendisine resmi yazı ile para toplayacağımı söyledim.bana güvenmiyormusun dedi ama kendisi güvenilecek biri değil.şimdi hocalarım uygulamış olduğum yöntem doğru mu sizce?
Resmiyette doğru...Okul idaresi kendini riske atmak istemez...Ama uygulamada nasıl olacak...Örneğin en basitinden yazılı masrafları nasıl karşılanacak...Ayrıca siz toplamadığınızda para toplayan arkadaşlara ya da para veren sınıflara haksızlık olmaz mı?

zeki doğan

Çalışkan Üye
Üye
Web sitesi
sosyalciniz.net

yörükan(Adem ŞEKER)' Alıntı:
Zeki hocam kağıt toplama kampanyasında geçen yıl 5 ton atık kĞIT topladık
bunun karşılığında kağıt alıyoruz kağıt masrafımız olmuyor.
ayrıca okul gecelerimiz ve bağışçılarımız var.örneğin geçen sene bir eczacı 15 000 tl masraf edip fen bilgisi sınıfı donattı.
Güzel bir uygulama yapmışsınız Adem hocam...Okula bağış yapacak duyarlı veliler bulmak da zor iş bu zamanda...Nerde bizde o şans...

cangul66

Aktif Üye
Üye

Sınıfıma HP lazer çok fonksiyonlu yazıcı aldım. 200 lira öğrencilerden 100 lira benden 100 lirada müdürden aldık. Müdürde kağıtları karşılıyor. Bende ayda bir toner dolduruyorum. Böyle olunca etkinlik problemide yaşamıyoruz. Hemen her ders etkinlik ve test çokartıp dağıtıyorum.

maydemir64

http://muhammedaydemir.blogspot.com/
Üye
Web sitesi
muhammedaydemir.blogspot.com

benim okulumda da fotokopi dokunulmaz.sadece idare kullanıyor.zaten ben göreve başladığım seneden beri aynı sıkıntıyı aynı sıkıntıları çektiğimden hemen yazıcı almıştım zamanında.iki senedir kullanıyorum.samsung ml1640 aldım.toneri 1500 ila 2000 sayfa arası basıyor.20 tl toner dolumu+20 tl üç top kağıt aşağı yukarı 1500 sayfa 40 tlye falan mal oluyor.sadece yaprak test veya benzeri materyallerde sıkıntı çekiyorum.

Ama fotokopinin özgürce çekildiği ve çek hocam rahat rahat fotokopini denilen bir okulda çalışmak nasıl bir duygu varsa biri anlatsın....