evde ders veren öğretmenler

fatihhsultan

Üye
Üye

zalatar hocam bende öyle biliyorumda görevlendirmemi yapmışlar,illaki gideceksin diyorlar.nasıl bir yol izlememi tavsiye edersiniz?

fatihhsultan

Üye
Üye

arkadaşlar milli eğitimin görevlendirmesini bugün okudum.dayanakları 21 saat zorunlu ek ders saati.bu saati doldurmayan öğretmenleri görevlendirmişler.benim 18 saat dersim var.
ekders yönetmeliğini tekrar okudum.orada sadece kurumlarda derse girileceği yazıyor.yani 21 saati doldurmayan öğretmen kendi okulunda yada ihtiyaç olması halinde başka bir okulda görevlendirilebilir deniyor.
yarın itiraz dilekçemi yazacağım.ekders yönetmeliğine uygun olmadığı için kabul etmediğimi belirteceğim.sadece bu yeterli olurmu acaba?

Şeyhmus Yüce

Site Yöneticisi
Yönetici
Admin
Web sitesi
www.sosyalbilgiler.biz

Hocam 21 saat dolmamışsa malesef bunu yapıyorlar. Aynı durumları başka kişilerde de gördüm. Çünkü DMK'da ucu açık bir madde var öğretmenler hakkında. "İdarenin isteyeceği diğer iş ve işlemleri yapar". bu madde ile bazı haklarınız saklı kalmak koşulu ile gedik bulduklarında kullanırlar. İnşallah mutlu olmak istediğiniz şekilde çözersiniz.

zeki doğan

Çalışkan Üye
Üye
Web sitesi
sosyalciniz.net

İlk kez böyle bir şeyle karşılaşıyorum...Hoş bir durum olmasa gerek :(

H. AHMET

Aktif Üye
Üye

Arkadaşlar bende bu işi yapan birisiyim yapmak istemeyişinizini sesebini bilemiyorum ama ücreti %25 fazla ayrıca kolay, ama öte yandan eğer isteyen olmaz ise bölge okullarından görevlendirilebilir diye düşünüyorum net bilgim yok iyi günler.