C canocan223 Yeni Üye Üye Katılım 12 Mar 2016 Mesajlar 1 Puanları 1 Konum Burs 12 Mar 2016 #86 Erkan İSANMAZ [move][move][move][move]WEDF[/move][/move][/move][/move]
B büþra987 Üye Üye Katılım 25 Kas 2014 Mesajlar 6 Puanları 1 Konum kocaeli/gebze 13 Mar 2016 #87 Hocam Winrarı indirdin ama rar. uzantılı dosyalar yine açılmıyor hata veriyor onar diyorum yine hata veriyor ve onarılmıyor ne yapabilirim?
Hocam Winrarı indirdin ama rar. uzantılı dosyalar yine açılmıyor hata veriyor onar diyorum yine hata veriyor ve onarılmıyor ne yapabilirim?
erkanisanmaz Site Yöneticisi Yönetici Admin Katılım 21 Ocak 2007 Mesajlar 9,284 Puanları 683 Yaş 49 Konum Denizli Web sitesi www.sosyalbilgiler.biz 14 Mar 2016 #88 Erkan İSANMAZ büşra leylek' Alıntı: Hocam Winrarı indirdin ama rar. uzantılı dosyalar yine açılmıyor hata veriyor onar diyorum yine hata veriyor ve onarılmıyor ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla ... İndirdiğiniz dosya eksik inmiş olabilir. Tekrar indiriniz.
Erkan İSANMAZ büşra leylek' Alıntı: Hocam Winrarı indirdin ama rar. uzantılı dosyalar yine açılmıyor hata veriyor onar diyorum yine hata veriyor ve onarılmıyor ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla ... İndirdiğiniz dosya eksik inmiş olabilir. Tekrar indiriniz.
O ozgurtekkok Yeni Üye Üye Katılım 5 Ara 2011 Mesajlar 3 Puanları 1 Yaş 125 Konum tokat 27 Mar 2016 #89 Erkan İSANMAZ erkan hocam 5.sınıf slaytlarınızın tamamına nasıl ulaşabilirim buraya hepsini koymuyosunuz sanırım?
Erkan İSANMAZ erkan hocam 5.sınıf slaytlarınızın tamamına nasıl ulaşabilirim buraya hepsini koymuyosunuz sanırım?
erkanisanmaz Site Yöneticisi Yönetici Admin Katılım 21 Ocak 2007 Mesajlar 9,284 Puanları 683 Yaş 49 Konum Denizli Web sitesi www.sosyalbilgiler.biz 27 Mar 2016 #90 Erkan İSANMAZ ozgurtekkok' Alıntı: erkan hocam 5.sınıf slaytlarınızın tamamına nasıl ulaşabilirim buraya hepsini koymuyosunuz sanırım? Genişletmek için tıkla ... Hocam http://www.sosyalbilgiler.biz/forum/sosyalbilgiler(-biz)-ders-cd-6/2015-2016-akilli-tahta-uyumlu-sosyal-bilgiler-seti/ bu konuyu inceleyiniz.
Erkan İSANMAZ ozgurtekkok' Alıntı: erkan hocam 5.sınıf slaytlarınızın tamamına nasıl ulaşabilirim buraya hepsini koymuyosunuz sanırım? Genişletmek için tıkla ... Hocam http://www.sosyalbilgiler.biz/forum/sosyalbilgiler(-biz)-ders-cd-6/2015-2016-akilli-tahta-uyumlu-sosyal-bilgiler-seti/ bu konuyu inceleyiniz.