aysenurozturk452 Yeni Üye Üye Katılım 30 Eyl 2021 Mesajlar 1 Puanları 21 Yaş 16 Konum gölbaşı caddesi halil ağa mahallesi 30 Eyl 2021 #371 CEHENYONG ROSE PARK' Alıntı: Bende haritada kaybolmak Genişletmek için tıkla ... merhaba ben ayşenur en sevdiğim sanatçı hadisedir Ekli dosyalar indir.jpg 6.3 KB · Görüntüleme: 166
CEHENYONG ROSE PARK' Alıntı: Bende haritada kaybolmak Genişletmek için tıkla ... merhaba ben ayşenur en sevdiğim sanatçı hadisedir
Gönül Göl Yeni Üye Üye Katılım 10 Kas 2021 Mesajlar 2 Puanları 21 Yaş 17 Konum Kahramanmaraş 10 Kas 2021 #372 bana deli derlerdi diye bir kitap bilim insanlarının hayat hikayelerini anlatıyor öneririm
Astrong Üye Üye Katılım 6 Ocak 2022 Mesajlar 5 Puanları 21 Konum Osmaniye/Kadirli 6 Ocak 2022 #373 Richard Dawkins * Tanrı Yanılgısı * herkeze öneririm çok güzel bir kitaptır.
C Ceylin ilhan Üye Üye Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 13 Puanları 1 Yaş 14 Konum Eruh 4 Şub 2022 #374 Cumali Güler' Alıntı: arkdaşlar çok basit her kes en son okuduğu kitabı buraya yazacak.Güzel Kitaplar yazılacağını umut ediyorum. Not: mümkünse Yazarı ile birlikte ya da benim şlk paylaşımda yaptığım gibi resim olarak paylaşırsanız sevinirim. Okuyan Beyinler... Genişletmek için tıkla ... Kadınlar sıcak erkekler soğuk
Cumali Güler' Alıntı: arkdaşlar çok basit her kes en son okuduğu kitabı buraya yazacak.Güzel Kitaplar yazılacağını umut ediyorum. Not: mümkünse Yazarı ile birlikte ya da benim şlk paylaşımda yaptığım gibi resim olarak paylaşırsanız sevinirim. Okuyan Beyinler... Genişletmek için tıkla ... Kadınlar sıcak erkekler soğuk
C Ceylin ilhan Üye Üye Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 13 Puanları 1 Yaş 14 Konum Eruh 4 Şub 2022 #375 Gönül Göl' Alıntı: bana deli derlerdi diye bir kitap bilim insanlarının hayat hikayelerini anlatıyor öneririm Genişletmek için tıkla ... Ayn ama olaylar yavaş gelişiyor
Gönül Göl' Alıntı: bana deli derlerdi diye bir kitap bilim insanlarının hayat hikayelerini anlatıyor öneririm Genişletmek için tıkla ... Ayn ama olaylar yavaş gelişiyor