M MUSA58 Üye Üye Katılım 12 May 2009 Mesajlar 5 Puanları 3 Yaş 125 Konum çorum 27 Ağu 2020 #236 Roger Ford Cennetten mahşere Ortadoğu'da Birinci Dünya Savaşı.BARIŞA SON VEREN SAVAŞ Margaret Macmillan
Roger Ford Cennetten mahşere Ortadoğu'da Birinci Dünya Savaşı.BARIŞA SON VEREN SAVAŞ Margaret Macmillan
S samagan Yeni Üye Üye Katılım 2 Eki 2013 Mesajlar 1 Puanları 1 Yaş 125 Konum hatay 27 Ağu 2020 #237 Cumali Güler' Alıntı: arkdaşlar çok basit her kes en son okuduğu kitabı buraya yazacak.Güzel Kitaplar yazılacağını umut ediyorum. Not: mümkünse Yazarı ile birlikte ya da benim şlk paylaşımda yaptığım gibi resim olarak paylaşırsanız sevinirim. Okuyan Beyinler... Genişletmek için tıkla ...
Cumali Güler' Alıntı: arkdaşlar çok basit her kes en son okuduğu kitabı buraya yazacak.Güzel Kitaplar yazılacağını umut ediyorum. Not: mümkünse Yazarı ile birlikte ya da benim şlk paylaşımda yaptığım gibi resim olarak paylaşırsanız sevinirim. Okuyan Beyinler... Genişletmek için tıkla ...
Z zeybek48 Üye Üye Katılım 20 Mar 2014 Mesajlar 5 Puanları 3 Konum Muğla 27 Ağu 2020 #238 Necip Hablemitoğlu - Gaspıralı İsmail.
zuhal-zuhal Üye Üye Katılım 19 Nis 2009 Mesajlar 10 Puanları 23 Konum İZMİR 27 Ağu 2020 #239 Cumali Güler' Alıntı: arkdaşlar çok basit her kes en son okuduğu kitabı buraya yazacak.Güzel Kitaplar yazılacağını umut ediyorum. Not: mümkünse Yazarı ile birlikte ya da benim şlk paylaşımda yaptığım gibi resim olarak paylaşırsanız sevinirim. Okuyan Beyinler... Genişletmek için tıkla ... YUVAL NOAH HARARİ-SAPİENS
Cumali Güler' Alıntı: arkdaşlar çok basit her kes en son okuduğu kitabı buraya yazacak.Güzel Kitaplar yazılacağını umut ediyorum. Not: mümkünse Yazarı ile birlikte ya da benim şlk paylaşımda yaptığım gibi resim olarak paylaşırsanız sevinirim. Okuyan Beyinler... Genişletmek için tıkla ... YUVAL NOAH HARARİ-SAPİENS
zuhal-zuhal Üye Üye Katılım 19 Nis 2009 Mesajlar 10 Puanları 23 Konum İZMİR 27 Ağu 2020 #240 YUVAL NOAL HARARİ-SAPİENS