En Son Hangi Kitabı Okudunuz? Yılmaz ÖZDİL - İsim Şehir Hayvan
Cumali Güler zalatar Moderatör Katılım 17 Nis 2008 Mesajlar 2,437 Puanları 283 Konum adana 9 Eki 2011 #61 En Son Hangi Kitabı Okudunuz? Yılmaz ÖZDİL - İsim Şehir Hayvan
H hseyin Üye Üye Katılım 2 Ağu 2008 Mesajlar 16 Puanları 3 Yaş 124 Konum istanbul 9 Eki 2011 #62 En Son Hangi Kitabı Okudunuz? İK DARBE ARASINDA-İSKENDER PALA . HERKESE TAVSİYE EDERİM
H hürremsultan Üye Üye Katılım 14 Eyl 2009 Mesajlar 10 Puanları 1 Yaş 124 Konum konya 10 Eki 2011 #63 En Son Hangi Kitabı Okudunuz? iki cami arasında aşk -mihrimah ile sinan yazarı mürvet sarıyıldız güzel kitap sinan hakkında bilinmeyenleri öğreneceksiniz tavsiye ederim
En Son Hangi Kitabı Okudunuz? iki cami arasında aşk -mihrimah ile sinan yazarı mürvet sarıyıldız güzel kitap sinan hakkında bilinmeyenleri öğreneceksiniz tavsiye ederim
A as2008 Üye Üye Katılım 7 Eyl 2008 Mesajlar 6 Puanları 1 Konum bursa 10 Eki 2011 #64 En Son Hangi Kitabı Okudunuz? ejderha dövmeli kız serisini okudum...çok akıcı ve heyecanlıydı..şimdi şah ve sultan'ı okuyorum(iskender pala)
En Son Hangi Kitabı Okudunuz? ejderha dövmeli kız serisini okudum...çok akıcı ve heyecanlıydı..şimdi şah ve sultan'ı okuyorum(iskender pala)
N nokta Aktif Üye Üye Katılım 5 Eyl 2007 Mesajlar 67 Puanları 16 Konum ankara 10 Eki 2011 #65 En Son Hangi Kitabı Okudunuz? Canan Tan'ın İz adlı kitabı.Canan Tan yine diğerleri gibi çok güzel bir kitap yazmış. Şu anda Ayşe Kulin'in Hayat adlı kitabını okuyorum.
En Son Hangi Kitabı Okudunuz? Canan Tan'ın İz adlı kitabı.Canan Tan yine diğerleri gibi çok güzel bir kitap yazmış. Şu anda Ayşe Kulin'in Hayat adlı kitabını okuyorum.