D defnegül Üye Üye Katılım 1 May 2007 Mesajlar 16 Puanları 1 Konum hatay 20 Mar 2015 #26 Ekonomik ve Sosyal Hayat gerçekten çok güzel hazırlıksız olduğum zaman hep sizin notlarınızla dersimi gayet başarılı bitiriyorum iyi ki varsınız
Ekonomik ve Sosyal Hayat gerçekten çok güzel hazırlıksız olduğum zaman hep sizin notlarınızla dersimi gayet başarılı bitiriyorum iyi ki varsınız
A aaydın Çalışkan Üye Üye Katılım 20 Mar 2007 Mesajlar 518 Puanları 43 Konum çankırı 29 Mar 2015 #27 Ekonomik ve Sosyal Hayat defnegül' Alıntı: gerçekten çok güzel hazırlıksız olduğum zaman hep sizin notlarınızla dersimi gayet başarılı bitiriyorum iyi ki varsınız Genişletmek için tıkla ... İ Samimi duygularınız için çok teşekkür ediyorum.Güle güle kullanın.İyi ki varız....))))
Ekonomik ve Sosyal Hayat defnegül' Alıntı: gerçekten çok güzel hazırlıksız olduğum zaman hep sizin notlarınızla dersimi gayet başarılı bitiriyorum iyi ki varsınız Genişletmek için tıkla ... İ Samimi duygularınız için çok teşekkür ediyorum.Güle güle kullanın.İyi ki varız....))))
C caner01 Çalışkan Üye Üye Katılım 16 Mar 2007 Mesajlar 264 Puanları 18 Konum Kahramanmaraş 8 Nis 2015 #28 Ekonomik ve Sosyal Hayat tesekkür edrim
M mustaha Üye Üye Katılım 5 Nis 2007 Mesajlar 14 Puanları 3 Yaş 124 Konum ardahan 19 Nis 2015 #29 Ekonomik ve Sosyal Hayat Hocam,Allah senden razı olsun.Büyük emeklerle hazırladığın özetleri bizler bir tıkla indiriyoruz.Hakkını ödeyemeyiz.Şahsım adına hazırladığınız bütün özetlerden yararlandığımı belirtmek isterim.Hakkını helal hocam.
Ekonomik ve Sosyal Hayat Hocam,Allah senden razı olsun.Büyük emeklerle hazırladığın özetleri bizler bir tıkla indiriyoruz.Hakkını ödeyemeyiz.Şahsım adına hazırladığınız bütün özetlerden yararlandığımı belirtmek isterim.Hakkını helal hocam.
A aaydın Çalışkan Üye Üye Katılım 20 Mar 2007 Mesajlar 518 Puanları 43 Konum çankırı 24 Nis 2015 #30 Ekonomik ve Sosyal Hayat Güle güle kullanın...Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz...İnşallah Allah hepimizden razı olur....
Ekonomik ve Sosyal Hayat Güle güle kullanın...Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz...İnşallah Allah hepimizden razı olur....