ek ders bulabiliyor musunuz ?

polat61

Üye
Üye
arkadaşlar ek ders le ilgili örnek dilekçeyi ilgili adrese yooladım 1 dak. bile almadı .bir sonuç alamayacağız belki ama rahatsız olacaklardır. Hep biz madur olacak değiliz ya.bu senede bedenlere girecez girmedimiz ders yok yinede dolmuyo bir de 1.kademeye kulüp kalkmış bursada oralardada öylemi burda uyguluyolar.ıı.kademeye niye var onuda anlamış değilim.

Cumali Güler

zalatar
Moderatör

evet hocam 1.kademe de kulüp uygulamsı yok ama müdürler keyfi uygulamaya devam ediyor bir okulda var diğerinde yok

fakulteli21

Üye
Üye

Biz de bu sendikalar ve sendikal anlayış, böylesine hükümetler ve bunlara oy veren ........... insanlar olduğu sürece sorunu çözmek bir yana derinleşmesine engel olabilirsek ne ala... Sendikalarımızı (Sarı olanlar hariç) harekete geçirip birşeyler yapmaya çalışırsak daha iyi olacağı kanaatindeyim.

göktürk_54

Üye
Üye

fakulteli21' Alıntı:
Biz de bu sendikalar ve sendikal anlayış, böylesine hükümetler ve bunlara oy veren ........... insanlar olduğu sürece sorunu çözmek bir yana derinleşmesine engel olabilirsek ne ala... Sendikalarımızı (Sarı olanlar hariç) harekete geçirip birşeyler yapmaya çalışırsak daha iyi olacağı kanaatindeyim.

arkadaşım ben senin adına üzüldüm bizler sosyal bilgiler ögretmeniyiz ve oy veren insanları gruplamayız en azından gruplamamayı ögretmeye çalışırız sendika konusuna gelince hümanist isimli arkadaşın dediklerini okumanı tavsiye ederim evet ben de üzülüyorum ink dersinin azaltılması benimde hoşuma gitmiyor

göktürk_54

Üye
Üye

sendika konusunun diger kısmında da haklısın bütün sendikalar bi siyasi parti teşkilatı gibi çalışıyor hangi sendikalısın partin belli onun için çözüm yerine politika üretiyorlar biri deel hepsi