EĞER TÜRK'SEN OKU.

Sosyal Öðretmeni

Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.
Üye
Web sitesi
www.facebook.com
bir öğrenci olarak Türkçe'yi doğru kullanıyorum diye düşünüyorum. bir çok arkadaşım da böyle. ama bir o kadari da k-q yapan tipler. aslında bu aralar öğrenciler arasında böyle tiplerle dalga geçiliyor. ama ne fayda... her şeyde kısaltmalar yapılıyor. "ya" "yha" oluyor. "ş" "sh" oluyor.böyle giderse biz Avrupa'ya değil Avrupa bize entegre olacak !

sosyalciyasin

Her Şeye Rağmen..
Üye
EĞER TÜRK'SEN OKU.

ATATÜRK SEVDALISI' Alıntı:
SİZ YİNEDE DESTEKLEYİN.
Gerek çocukların farklı olmak çabalarına verelim gerekse Büyüdüklerini bize belli etmelerine... Cezalar hiçbir şeyi halletmez bence hocam Siz hiç 50 yaşındaki birinin SaqoL yazdığını duydunuz ya da gördünüz mü? Bİzler ve tüm halkımız bunu birlikte halletmeliyiz. Bence en önemli görev Öncelikle ailelere ve sonrasında bizlere düşüyor, onlara neyin neden yanlış olduğunu uygun bir dille anlatmamız gerekir, En önemlisi de örnek olmalıyız. Çünkü çocuklar nasihatten değil çevresinden gördüklerinden birşeyler anlıyorlar...

ayseeren

Üye
Üye
EĞER TÜRK'SEN OKU.

çok haklısınız hocam öğrenciler msn facebookta ve sms yazarken çok kulanıyorlar

Sosyal Öðretmeni

Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.
Üye
Web sitesi
www.facebook.com
farklılaşma çabalarının da bir sınırı olmalıdır bence . Sonucta ırkçı olmayalım diyoruz ama, bu kültürü korumayı da ihmal etme anlamına gelmiyor.

furkankaya1995

Meşhur Osmanlı Arması
Üye
EĞER TÜRK'SEN OKU.

ozkanderya22' Alıntı:
dil ile ilgili birçok yerde kampanyalar başlatıldı ama ne yazık ki pek bir işe yaramıyor. bu konuda devletin el atması gerekiyor. çünkü bizim milletimiz bundan anlıyor. yasaklar konulacak birkaç kişiye ceza verilecek ki birileri anlasın.
hocam son derece haklısınız bizim milletimiz böyle bu arada arkadaşım çok güzel bir konu açmışsın bende seni tebrik ediyorum . bende bu kelimeleri bazen kullanıyorum ama genellikle dikkat ederim.