La kim kavga başlattı belli olmuyo mu
Endless If you want love others,you must love yourself Üye Katılım 16 Eki 2020 Mesajlar 225 Puanları 63 Yaş 14 Konum Manisa 4 Haz 2021 #66 KOKİE JUNGKOOK' Alıntı: La kim kavga başlattı Ekli dosyayı görüntüle 41079 Genişletmek için tıkla ... belli olmuyo mu
KOKİE JUNGKOOK' Alıntı: La kim kavga başlattı Ekli dosyayı görüntüle 41079 Genişletmek için tıkla ... belli olmuyo mu
Rose... Look at me, I'm never coming down" Üye Katılım 12 Nis 2021 Mesajlar 9 Puanları 23 Konum "ON THE GROUND" 4 Haz 2021 #67 Arkadaşlar kavga etmesek kimin başlatıp başlatmadığı önemli değil ,önemli olan kavgayı devam ettirip ettirmemekte
Arkadaşlar kavga etmesek kimin başlatıp başlatmadığı önemli değil ,önemli olan kavgayı devam ettirip ettirmemekte
K KOKİE JUNGKOOK Misafir Ziyaretçi 4 Haz 2021 #68 Endless' Alıntı: belli olmuyo mu Genişletmek için tıkla ... Cerenmi
K KOKİE JUNGKOOK Misafir Ziyaretçi 5 Haz 2021 #69 ceren ceren' Alıntı: Aaa EVET GELİYOR BEN HİÇ BİLMİYORUM ÇÜNKÜ HEM SINIF HEM OKUL SONUNCUSUYUM Genişletmek için tıkla ... Ahahah aynen dediğin gibi!!!
ceren ceren' Alıntı: Aaa EVET GELİYOR BEN HİÇ BİLMİYORUM ÇÜNKÜ HEM SINIF HEM OKUL SONUNCUSUYUM Genişletmek için tıkla ... Ahahah aynen dediğin gibi!!!
K KOKİE JUNGKOOK Misafir Ziyaretçi 5 Haz 2021 #70 Endless' Alıntı: yoo yazışıyoduk Genişletmek için tıkla ... Ne güzel bizim hocalar yasakladı benim yüzümden çünkü sayfayı k pop ile dolduruyordum.
Endless' Alıntı: yoo yazışıyoduk Genişletmek için tıkla ... Ne güzel bizim hocalar yasakladı benim yüzümden çünkü sayfayı k pop ile dolduruyordum.