Duvar YazıLarı 2 :D

furkankaya1995

Meşhur Osmanlı Arması
Üye
okurlar bozuk araba bana çarpsınki ,ölmüş karga gözümü oysun ki içi, boş tüfek beni vursun ki bu gece sizi düşüneceğim ......:)
(deli cocuk yazdı) çoruma söyle kıymetini bilsin çorum güzelse sebebi sensin (beyza yazdı) Yükselmenin en kolay yolu nedir?
- Asansöre binmek
:] (Adı Lazım Değil Baş Harfi Pelin yazdı) Ben tırı süreyim ,Leonardo Da vinci (Adı lazım Değil Baş Harfi Pelin yazdı) volkswagen, pass-at şahsi oynama :] (Adı lazım Değil Baş Harfi Pelin yazdı) Çingeneler amerika'yı nasıl okur?
-ABE De :] (Adı lazım Değil Baş Harfi Pelin yazdı) Bayram değil,Seyran değil...ALLAH ALLAH bir türlü çıkaramadım sizi??!!?? (Adı lazım Değil Baş Harfi Pelin yazdı) Bu Günün İşini Yarına Bırakma
Erteleyebildiğin Kadar ertele ( Adı lazım değil baş harfi Pelin yazdı) BEN HERŞEYİ SEVERİM YARADANDAN ÖTÜRÜ AMA İNSAN SEÇERİM ŞEREFSİZLER BİRSÜRÜ (ESMER ÇORUMLU yazdı) aşk istiyom hiç bitmesin başkasına bakıp beni deli etmesin :) ( büşra yazdı) bi elin nesi var 2 elin nenesi var (esrarengiz serseri yazdı) sakla samanı inekler aç kalsın (esrarengiz serseri yazdı) GÜLERsem seViNCİm aglaRSAM gözYAşım ÖlürSEM TOpRAgım OL FENer bahçEM (BURAK ÖZ yazdı) edison ampulu buldu faturasını biz ödüyoruz (iLkay yazdı) PARANIN NE ÖNEMİ VAR ÖNEMLİ OLAN MİKTARI (SEMOŞ yazdı) Hayatın en manalı bakan insanıyım tek kusurum var:ŞAŞILIK (SEMA yazdı) Bu dünya yuvarlaqsa bazıları kö$eyi nasıl dönüyor?? xD (rapçı_kizz yazdı) Umduğumuz gibi olsaydı hayat Sandığımız gibi yaşardık bulduğumuzla yetinseydik kaybettiklerimize ağlamazdık ( DjGezgin yazdı) gülü sev dikeni batmasın yaşamı sev iz bırakmasın öyle bir sevki sen ölünce o hiç yaşamasın ([email protected] yazdı) dördüncü murat neden ölmüş ilk üçe giremediği için (derya yazdı) - antepli güzel kıza ne denir ?
-antep fıstığı.
hahahaha......... (_fıstık_elif_ yazdı) AşKıMıZIA GöLgE EtMe üŞÜRsÜn ( M.Ş yazdı) okul bizi bozar yaşasın cumartesi pazar (0123456789 gençlik yazdı) Sana dayımın selamı var.Hangi dayın.Farkındayım (jonh cena yazdı) aslan yattığı yerden kalkar. (zekeriya yazdı) SENİN HAVAN VARSA BENİMDE RÜZGARIM VAR...xD (SeRHaT yazdı) DÜNYAYI ENSON TERK EDEN IŞIKLARI SÖNDÜRMEYİ SAKIN UNUTMASIN... (MAROON___ yazdı)
BüKeMeDiĞiN BiLeĞi ıSıR:d:d (HELİN BUCAK yazdı) acılar karşısında metin ol
belaya düşersen cesur ol
birini seversen mert ol
hakkın yeniliyorsa asi ol
hepsi başına birden gelirse
ALLAH'A emanet ol (EsMerim5454 yazdı) Sigara içenlere öncelik tani. Onlar bu dünyada misafir. (EsMerim5454 yazdı) B€nimm farkImm ßurdAa ßa$LıyOrr ; séviLmédiqim anDa déqiL saYqımI kAyßéttiqiNN andA ßitérsiNN (EsMerim5454 yazdı) » мυтLυукєη нєякєz iуi σLυя , α∂αм ∂є∂iğiη мєωzυ∂α вєLLi σLυя..! (EsMerim5454 yazdı) CAPS LOCK tuşun açık kalış be yavrum, BÜYÜK konuşuyosun ;) (Toprak yazdı) en iyi dost en az meşkul edendir...!!! (denizben yazdı) ÇaKMaq OlSaM İlK SaNA ÇakARdMm

Duvar YazıLarı 3 :D

vatan bize kızlar analara emanet (firaset yazdı) BÜYÜK AMAÇ UĞRUNA ÖLMEK.HER ZAMAN YAŞAMAKTIR ( HARUN.AY yazdı) SoRa SoRa BağDaT BuLuNur!!! (Salako yazdı) YaZmaK TarZıM DeYiL ÇiZeRiM... (TheOquZ yazdı) arkadaşının sivilcesini hor gören kendi kamburunu görmezmiş. ( siyah_assk yazdı) *OLMASA İDİ DERDİMİZ SÖYLERMİYDİ HİÇ FERDİ ABİMİZ* (ANTEPLİ yazdı) otelimizde hiç böcek yoktur hepsini fareler yedi (yaren yazdı) çabuk öl el üstünde tutulursun (yaren yazdı) insanı aşk değil karşılıksız aşk öldürür (deli kız yazdı) sakla samanı eşek gelince werirsin (esrarengiz rapçi yazdı) GeNçLiĞiM aCı VeRiYoRdU AmElİyAtLa AlDırdım.... ([email protected] yazdı) mezarcı olsam seni toprağa değil kalbime gömerdim ( İrEmSu DuRsUn yazdı) aşkından yollara düştüm sonmodel arabam ile (iremsu dursun yazdı) KONUŞAN BENSEM SUSACAKSIN (AHMET ASLAN yazdı) ÇAKALLAR AĞLAMAZ SİL GÖZYAŞLARINI (ÖZCAN GÖKDEMİR yazdı) ya sevmesin kimse kimseyi yada akmasın aşk dolu gözlerden yaş ya olmasın ayrılık denen bu illet yada adam gibi sevmesini bilsin bu millet (denizz yazdı) £rk£kL£r! yÜc£Lt£n bÜtÜn kIzLaR ApTaLdIr...!!!! ([email protected] yazdı) SeNi AyAkTa AlKıŞlIyOrUm ÇÜNKÜ oTuRaCaK yEr YoK... :) (-ş-e-l-b-i- yazdı) 3 yanlışa 1 doğruyu götürttünüz ama bir türlü 1 doğruya 3 yanlışı götürtemediniz
(:)(: :b yazdı) HAYAT BİR YAPRKTIR ELBET BİRGÜN SOLACAK EN GÜZEL HATIRALAR BU DEFTERDE KALCAK... (GÜL yazdı) Dünya Yuvarlak Ozon Delik Ne İpsiz Sapsız Bi dünyada yaşıyoruz (B€RK@Y yazdı) intikam soğuk yenen bir yemektir
(fatma yazdı) taşı delen suyun kuvveti değil damlaların sürekliliğidir! (çisem yazdı) BİR BAKIŞIN MANASI HİÇBİR LİSANDA YOKTUR BİR BAKIŞ BAZEN ŞİFA BAZEN ZEHİRLİ BİR OKTUR BİR BAKIŞ BİR AŞIĞA NELER NELER ANLATIR, BİR BAKIŞ BİR AŞIĞI SENELERCE AĞLATIR ( constantine yazdı) top yan ağlarda da ben ağlamazmıyım:) ((b)(ü)(ş)(r)(a) yazdı) her limana uğra ama asla demir atma... (ezel yazdı) çıkmış tahtaya anlatıyor birkaç beyit kitaba bakmadan yazdıklarını edemiyor teyit:)))) (firari gezgiiin yazdı) Nerede o eski aşklar şimdinin mecnunları küpeli, leylaları ise kaşar:) ( talessss yazdı) ilimdir isanın rehberi tuvalettir ib..lerin hatıra defteri ( erenyakamoz yazdı) ben seni tahmin edebileceğin kadar değil tahammül edemiyeceğin kadar sewdim (maykKk yazdı) Kim olduğunun ne önemi var sana baktığım kadarsın.... (RéPsTyleRr yazdı) test manyağı oldum (kerem yazdı) ASLA KAYBETTİKLERİM OLMADI VAZGEÇTİKLERİM OLDU........ (........ yazdı) dengesizim ukalayım şımarığm uyuzum ama çoooooooooooook TATLIYIM (amasyalı gıs yazdı) SABIR SUSKUNLUK DEĞİL,İŞİTİLMEYEN BİR FERYATTIR...

Geri