B BTS×ARMY Yeni Üye Üye Katılım 8 Kas 2021 Mesajlar 1 Puanları 3 Yaş 14 Konum Tüm dersler 8 Kas 2021 #11 Şeyhmus Yüce' Alıntı: 5.sınıf "Destan ve Yazıtlarda Türkler" kazanımı ders notu. Öğrencileriniz ile paylaşabilirsiniz. İyi çalışmalar... Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim hocam
Şeyhmus Yüce' Alıntı: 5.sınıf "Destan ve Yazıtlarda Türkler" kazanımı ders notu. Öğrencileriniz ile paylaşabilirsiniz. İyi çalışmalar... Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim hocam
N Naz Yücel Yeni Üye Üye Katılım 5 Ocak 2022 Mesajlar 1 Puanları 1 Yaş 14 Konum Okul 5 Ocak 2022 #12 Mükemmel Bu arada yeni katıldım
C Ceylin ilhan Üye Üye Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 13 Puanları 1 Yaş 13 Konum Eruh 2 Şub 2022 #13 Teşekkürler
C Ceylin ilhan Üye Üye Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 13 Puanları 1 Yaş 13 Konum Eruh 2 Şub 2022 #14 Ceylin ilhan' Alıntı: Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Bişey Naz Yücel' Alıntı: Mükemmel Bu arada yeni katıldım Genişletmek için tıkla ... Zaten yeni üye yazıyor
Ceylin ilhan' Alıntı: Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Bişey Naz Yücel' Alıntı: Mükemmel Bu arada yeni katıldım Genişletmek için tıkla ... Zaten yeni üye yazıyor
Z z3wynp Yeni Üye Üye Katılım 21 Eki 2023 Mesajlar 1 Puanları 1 Yaş 24 Konum İstanbul 21 Eki 2023 #15 Yağmur_Berfe' Alıntı: Hocam özetleri biraz daha kısaltır mısınız ? Öğretmenimiz deftere yazdırıyor , çok zor oluyor... Genişletmek için tıkla ... Evt
Yağmur_Berfe' Alıntı: Hocam özetleri biraz daha kısaltır mısınız ? Öğretmenimiz deftere yazdırıyor , çok zor oluyor... Genişletmek için tıkla ... Evt