hasan.yuce izmirli hasan Moderatör Üye Katılım 5 Ağu 2008 Mesajlar 1,784 Puanları 83 Yaş 125 Konum izmir 16 Ocak 2015 #6 nasıl kopyalıcaz ben yapamadım kopyala yapışıtırı hcm e okuldan @erkanisanmaz
erkanisanmaz Site Yöneticisi Yönetici Admin Katılım 21 Ocak 2007 Mesajlar 9,321 Puanları 683 Yaş 49 Konum Denizli Web sitesi www.sosyalbilgiler.biz 18 Ocak 2015 #7 Dersiçi ve Proje Ödevleri İçin Otomatik Puan Dağıtan Form hasan.yuce77' Alıntı: nasıl kopyalıcaz ben yapamadım kopyala yapışıtırı hcm e okuldan @erkanisanmaz Genişletmek için tıkla ... Hasan Hocam ilk mesaja resimli anlatım olarak koydum
Dersiçi ve Proje Ödevleri İçin Otomatik Puan Dağıtan Form hasan.yuce77' Alıntı: nasıl kopyalıcaz ben yapamadım kopyala yapışıtırı hcm e okuldan @erkanisanmaz Genişletmek için tıkla ... Hasan Hocam ilk mesaja resimli anlatım olarak koydum
hasan.yuce izmirli hasan Moderatör Üye Katılım 5 Ağu 2008 Mesajlar 1,784 Puanları 83 Yaş 125 Konum izmir 18 Ocak 2015 #8 erkanisanmaz' Alıntı: Hasan Hocam ilk mesaja resimli anlatım olarak koydum Genişletmek için tıkla ... Teşekkür Ederim ederim
erkanisanmaz' Alıntı: Hasan Hocam ilk mesaja resimli anlatım olarak koydum Genişletmek için tıkla ... Teşekkür Ederim ederim
reyhan6456 Üye Üye Katılım 22 Eyl 2008 Mesajlar 26 Puanları 23 Konum uşak 18 Ocak 2015 #9 Dersiçi ve Proje Ödevleri İçin Otomatik Puan Dağıtan Form ALLAH RAZI OLSUN, EMEĞİNİZE SAĞLIK.
tuncay59 İSTANBUL/ Beykoz Üye Katılım 5 Eyl 2008 Mesajlar 169 Puanları 48 Konum İstanbul 19 Ocak 2015 #10 Dersiçi ve Proje Ödevleri İçin Otomatik Puan Dağıtan Form Gereksiz bir evrak , zaten çok kişi sonradan düzmece biçimde hazırlıyor.Kendimizi aldatmaktan başka bir şey değil...
Dersiçi ve Proje Ödevleri İçin Otomatik Puan Dağıtan Form Gereksiz bir evrak , zaten çok kişi sonradan düzmece biçimde hazırlıyor.Kendimizi aldatmaktan başka bir şey değil...