Cumhuriyet Bayramı İptal

Cumhuriyet Bayramı İptal

derslerimizde demokrasi ve cumhuriyetle ilgili gerekli eğitimi verdiğimizi ve cumhuriyetimizin, öğrencilerin soğuk havada stadyumlarda okuyacağı birkaç şiire ihtiyacı olmadığını düşünüyorum. o nedenle siz öğretmenlerim, öğrencilerinizi demokrasi bilinciyle yetiştiştirdiğiniz sürece kimse korkmasın bu cumhuriyet yıkılmaz...

Cumhuriyet Bayramı İptal

şimdi kutlamalardan geliyorum gayet güzel birlik ve beraberlik içinde sorunsuz güzel bir torendi şehitlerimizin ve depremzedelerin anıldığı güzel bir organizasyon nice 88 yıllara (çevik kuvvet eşliğinde olması çok üzücü idi)

Cumhuriyet Bayramı İptal

orhandemiral' Alıntı:
bir Zeki Doğan'ın yorumuna bakın ve bir de Seyik Kağan'ın.İşte Türkiye Sağolasın Zeki Doğan senin gibiler hep varolsun.Ayrımcılık yapanlara da teessüflerimle.ve sevgili site yöneticisi lütfen bunları yazdırmayın adam resmen yarayı kaşıyor,çok üzüldüm.
Teşekkür ederim Orhan Hocam...En önemli görev biz öğretmenlere düşüyor, birlik, beraberlik ve kardeşlik tohumları ekmeliyiz sınıflarımızda...Ancak böyle güzel yarınlarımız olur...

Cumhuriyet Bayramı İptal

atabey74' Alıntı:
derslerimizde demokrasi ve cumhuriyetle ilgili gerekli eğitimi verdiğimizi ve cumhuriyetimizin, öğrencilerin soğuk havada stadyumlarda okuyacağı birkaç şiire ihtiyacı olmadığını düşünüyorum. o nedenle siz öğretmenlerim, öğrencilerinizi demokrasi bilinciyle yetiştiştirdiğiniz sürece kimse korkmasın bu cumhuriyet yıkılmaz...
Çok doğru sayın hocam...Cumhuriyet şiirle değil, bilinçle şuurla ve sevgiyle ayakta durur...Hem kimse korkmasın bu millet cumhuriyeti öyle sevdi ki bir daha bırakmaz...Seçim önceleri milletteki heyecanı görmüyor musunuz? Kendisinin adam yerine konulduğunu görüyor...Yaşasın demokratik cumhuriyet...

Geri