G gsnur Yeni Üye Üye Katılım 4 Kas 2009 Mesajlar 3 Puanları 1 Yaş 125 Konum iskenderun 20 Nis 2010 #21 Coğrafi Keşifler çok güzel ama slayt olsa daha iyiolurdu ve bazıları iç içe geçmiş okunmuo...
Z zeki doğan Çalışkan Üye Üye Katılım 5 Eyl 2007 Mesajlar 3,912 Puanları 363 Yaş 125 Konum adana Web sitesi sosyalciniz.net 31 Ocak 2011 #22 Coğrafi Keşifler sağolun hocam emeğinize sağlık....
M menis Yeni Üye Üye Katılım 29 May 2007 Mesajlar 1 Puanları 1 Konum izmir 21 Şub 2011 #23 Coğrafi Keşifler çok çok çok güzel olmuş öğrencilerim çok beğendi neden beğenmediğinizi anlamış değilim emeğinize sağlık
Coğrafi Keşifler çok çok çok güzel olmuş öğrencilerim çok beğendi neden beğenmediğinizi anlamış değilim emeğinize sağlık
S sosyalciyasin Her Şeye Rağmen.. Üye Katılım 9 Eki 2009 Mesajlar 91 Puanları 18 Konum kayseri 21 Şub 2011 #24 Coğrafi Keşifler furer' Alıntı: ELLERİNİZE SAĞLIK.AZ VE ÖZ OLMUŞ.ÖĞRENCİLER FAZLASINDAN HOŞLANMIYOR ZATEN.BEN ÇOK BEĞENDİM Genişletmek için tıkla ... Aynen hocam Tartışmaya gerek bile yok zaten çünkü üni de ders anlatmıyoruz çocuklara anlatıyoruz tabi ki de biraz çocukça olacak yani..
Coğrafi Keşifler furer' Alıntı: ELLERİNİZE SAĞLIK.AZ VE ÖZ OLMUŞ.ÖĞRENCİLER FAZLASINDAN HOŞLANMIYOR ZATEN.BEN ÇOK BEĞENDİM Genişletmek için tıkla ... Aynen hocam Tartışmaya gerek bile yok zaten çünkü üni de ders anlatmıyoruz çocuklara anlatıyoruz tabi ki de biraz çocukça olacak yani..
H hikmet yüzgüleç Yeni Üye Üye Katılım 26 Şub 2011 Mesajlar 1 Puanları 1 Konum hatay 23 Mar 2011 #25 Coğrafi Keşifler Teşekkür Ederim ederim güzel olmuş ama rönesans ve reformuda içine alsaydı slayt bütünlük olurdu
Coğrafi Keşifler Teşekkür Ederim ederim güzel olmuş ama rönesans ve reformuda içine alsaydı slayt bütünlük olurdu