yıldırım hızı im coming first im winner winner-EVERGLOW Üye Katılım 6 Mar 2020 Mesajlar 75 Puanları 38 Konum cehennemin dibi gelcen mi 25 Ara 2020 #321 hikaye' Alıntı: Çarkıfelek benim sorum bu ilk türk ismini kullanan devlet g_ _ _ _ _ _ _ _ _ Genişletmek için tıkla ... göktürk devleti
hikaye' Alıntı: Çarkıfelek benim sorum bu ilk türk ismini kullanan devlet g_ _ _ _ _ _ _ _ _ Genişletmek için tıkla ... göktürk devleti
yıldırım hızı im coming first im winner winner-EVERGLOW Üye Katılım 6 Mar 2020 Mesajlar 75 Puanları 38 Konum cehennemin dibi gelcen mi 25 Ara 2020 #322 zeki doğan' Alıntı: Çarkıfelek Sultan Ünvanını kullanan ilk hükümdar.. G______ M_____ Genişletmek için tıkla ... gazneli mahmut
zeki doğan' Alıntı: Çarkıfelek Sultan Ünvanını kullanan ilk hükümdar.. G______ M_____ Genişletmek için tıkla ... gazneli mahmut
yıldırım hızı im coming first im winner winner-EVERGLOW Üye Katılım 6 Mar 2020 Mesajlar 75 Puanları 38 Konum cehennemin dibi gelcen mi 25 Ara 2020 #323 180buse' Alıntı: Çarkıfelek Kadeş Antlaşmasının Yapıldığı ülke; _ _ _ _ R Genişletmek için tıkla ... mısır,hititler ve mısır arasında yapılmıştır kadeş içindir
180buse' Alıntı: Çarkıfelek Kadeş Antlaşmasının Yapıldığı ülke; _ _ _ _ R Genişletmek için tıkla ... mısır,hititler ve mısır arasında yapılmıştır kadeş içindir
yıldırım hızı im coming first im winner winner-EVERGLOW Üye Katılım 6 Mar 2020 Mesajlar 75 Puanları 38 Konum cehennemin dibi gelcen mi 25 Ara 2020 #324 kerem98' Alıntı: lidya ilk yazıyı bulan medeniyet s_ _ _ _ _ _r Genişletmek için tıkla ... sümerler
yıldırım hızı im coming first im winner winner-EVERGLOW Üye Katılım 6 Mar 2020 Mesajlar 75 Puanları 38 Konum cehennemin dibi gelcen mi 25 Ara 2020 #325 ronarda' Alıntı: arkadaşım keşke sorunuda yazsaydın..o zaman ben soroyum 1.Dünya Savaşı Sonrasında İzmir ve çevresini hangi devlet işgal etmiştir? Y_ _ _ _ _ _ _ _ R Genişletmek için tıkla ... yunanistanlılar
ronarda' Alıntı: arkadaşım keşke sorunuda yazsaydın..o zaman ben soroyum 1.Dünya Savaşı Sonrasında İzmir ve çevresini hangi devlet işgal etmiştir? Y_ _ _ _ _ _ _ _ R Genişletmek için tıkla ... yunanistanlılar